nlc.hu
TV-sztárok

Shane Tusupék esküvőre készülnek?

Shane Tusup kedvese, Viki menyasszonyi ruhát öltött magára

Annyira igazi sikerültek a fotók, hogy akadt, aki gratulált is a párnak.

Idén áprilisban robbant a hír, hogy Shane Tusup akkor már több mint fél éve újra boldog párkapcsolatban él. Azóta kiderült, hogy a tréner ismét munka közben ismerte meg a szerelmét: új barátnője Nagy Viktória Zoé fitneszmodell, akinek korábban segítette az IFBB világbajnokságra való felkészülését. Az edzés közös pont az életükben, hiszen így jöttek össze, de a konditermen túl is minden percüket együtt töltik.

Shane Tusup, Nagy Viktória

Fotó: Instagram

Az edző úgy nyilatkozott Vikiről, életében most először érzi azt, hogy minden könnyű és természetes, nem kell magát megjátszania, hanem végre önmaga lehet. Éppen ezért nem sokakat ért meglepetésként, amikor az amerikai tréner esküvői képeket posztolt magukról Instagram-oldalára. Az első videó sokakat megtévesztett, ezért többen gratuláltak is, hogy összeházasodtak, ám most tiszta vizet öntött a pohárba Shane.

Ez még nem az igazi, de ha egyszer megtörténik, reméljük, ugyanilyen gyönyörű lesz minden. Egy biztos, legalább ennyit fogunk nevetni” – írta legutóbbi bejegyzésében a tréner. Mint kiderült, az Esküvő Classic című magazin felkérésének tettek eleget. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top