nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup új kedvese

Shane Tusup címlapon mutatta meg új kedvesét: „Viki mellett tényleg önmagam lehetek”

Shane Tusup még az április végén kiadott közleményében megemlítette, hogy több mint fél éve boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, most pedig meg is mutatta új kedvesét. Nagy Viktória Zoéval, akinek korábban segítette az IFBB világbajnokságra való felkészülését, hónapok óta boldogok, elmondásuk szerint olyan szerelmet éreznek egymás iránt, melyet még senkivel sem sikerült. A Hot! magazinnak nyilatkoztak a kapcsolatuk mozgatórugóiról.

Shane Tusup

Shane Tusup (Fotó: Simon Gábor)

„Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam” – mesélte Shane Tusup, majd barátnője vette át a szót. 

„Együtt edzünk, együtt dolgozunk. Hatkor már az edzőteremben kezdünk együtt, ez az egyik nagy közös pont az életünkben, hisz ezzel indult a kapcsolatunk is. Utána átöltözünk, és indulunk az irodába, a vizuális tervezésben segítek neki. Utána együtt megyünk haza is. Szinte minden napunk szorosan egymás mellett telik” – tette hozzá Viki, akivel a tréner már össze is költözött. 

„Azt mondja, szereti a főz­tö­met, a kedvence a gluténmentes, vegán hamburger és a vegán töltött káposzta. Időközben anyukámnak is átadtam a tudást, úgyhogy már mindkettőnk főztje hiányzik ne­ki, ha elutazik. Imádom a páromban, hogy bár számomra tetőtől talpig tökéletes, mindig arra törekszik, hogy még jobb legyen. Az igyekezetét, az erőfeszítéseit sportemberként nagyon értékelem; érződik, hogy folyamatosan szeretné megmutatni, hogy milyen fontos vagyok neki” – nyilatkozta Shane, melyet a Bors szemlézett. A cikkben látható a párról készült néhány közös kép is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top