nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup és új barátnője

Shane Tusup egy videóban büszkélkedik új barátnőjével

Nagyon jól mutatnak együtt.

Shane Tusup még az április végén kiadott közleményében megemlítette, hogy több mint fél éve boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, most pedig meg is mutatta új kedvesét. Nagy Viktória Zoéval, akinek korábban segítette az IFBB világbajnokságra való felkészülését, hónapok óta boldogok, elmondásuk szerint olyan szerelmet éreznek egymás iránt, melyet még senkivel sem sikerült.

Shane Tusup

Shane Tusup
(Fotó: Simon Gábor)

A szerelmesek a minap nyilatkoztak a kapcsolatukról. „Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam – mesélte Shane Tusup, majd Viki egészítette ki. – Együtt edzünk, együtt dolgozunk. Hatkor már az edzőteremben kezdünk együtt, ez az egyik nagy közös pont az életünkben, hisz ezzel indult a kapcsolatunk is. Utána átöltözünk, és indulunk az irodába, a vizuális tervezésben segítek neki. Utána együtt megyünk haza is. Szinte minden napunk szorosan egymás mellett telik.” 

Most még egy videót is feltöltöttek Instagram-oldalukra, amelyen jól látható, nagyon élvezik egymás társaságát.

„Általában ilyen rossz hangulatban telnek a mindennapok is együtt… Neeeem” – írja Shane a bejegyzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top