nlc.hu
TV-sztárok

Shane Tusup reagált a vádakra

Shane Tusup közleményt adott ki: „Soha nem emeltem kezet egyik párkapcsolatomban sem a másik félre”

Most mindent tisztázott.

Shane Tusup hosszú évek óta van már a média középpontjában. Míg korábban az úszóedző érdemeiről szóltak a hírek, az elmúlt években inkább arról, hogy elváltak Hosszú Katinkával, majd a szerelméről Szabó Zsófival és a szakításukról. A műsorvezetővel lassan egy éve, hogy külön utakon folytatják, mégis sokáig úgy emlegették Shane-t, mint egy bántalmazó férfit

Shane Tusup közleményt adott ki: „Soha nem emeltem kezet egyik párkapcsolatomban sem a másik félre"

Eddig tűrte a vádakat, most egy közleményben öntött tiszta vizet a pohárba. 

„Hónapok, sőt, talán évek óta csendben tűrőm, hogy rólam bárki, bármit mondhat, nyilatkozhat a sajtóban. Nem akartam magyarázkodni és az igazamat bizonygatni, mert azok az emberek, akik számomra fontosak, úgyis ismernek, tudják, hogy mennyi a valóságalapja a híreszteléseknek. Most azonban eljött a nap, amikor nem tűrhetek tovább, mert már nem »csak« magánemberként a hírnevem, de a szakmai hitelességem is megkérdőjeleződik. Előző is nagyon bántott, mert alaptalan, de ahhoz, hogy meggyőzően tudjam védeni az igazamat, meg kell hazudtoljak számomra egykor fontos személyeket, és eddig ezt mindenképpen el akartam kerülni. Esetemben azonban sajnos úgy tűnik, nem igaz a mondás, miszerint minden csoda három napig tart. Mivel nem mentem bele a sárdobálásba, nem reagáltam a személyemet érintő híresztelésekre, odáig fajultak az események, hogy már a sportban betöltött szerepem és szakmai pályafutásom is belekeveredett a hazugsághalmazba. Ez már tényleg túlmegy azon a határon, amit szó nélkül hagyhatok. 

Haladjunk azonban sorban. 

Soha nem emeltem kezet egyik párkapcsolatomban sem a másik félre. Nem bántottam egyik páromat sem, és nem éltem vissza a fizikai fölényemmel. Tudtommal ők sem állították az ellenkezőjét, csupán nem tagadták, amikor egy harmadik fél terjeszteni kezdte, ezzel elindítva ezt a lavinát. Ebben a témában azóta is mindig »neve elhallgatását kérő barát, kolléga« nyilatkozik, amit ezentúl szintén nem vagyok hajlandó szó nélkül hagyni, és mivel maximálisan kimeríti a hitelrontás, rágalmazás és becsületsértés fogalmát, ezen állítások terjesztése is jogi következményekkel jár majd. 

Ezt a témát rövidre is zárnám, a jövőben sem kívánom ezt tovább részletezni. Talán csak annyit fűznék hozzá, hogy több mint fél éve boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek, nincs szükségem kicsinyes bosszúra egy-egy volt páromat érintő sajtóhír kapcsán.”

Shane teljes közleménye hivatalos Instagram-oldalán található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top