nlc.hu
TV-sztárok

Férfiak, akik nehezen élték meg a szakítást

Magyar sztárok, akiket földbe döngölt a szakítás

Aki tehette dalban fejezte ki az érzéseit.

Mi nők hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a szakítások, válások csak minket érintenek meg. Ennek legfőbb oka, hogy a férfiak kevésbé vállalják fel, ha bántja őket valami, pedig sokszor őket ugyan úgy, ha nem jobban, padlóra tudja küldeni, ha a szerettük kilép az életükből. 

Azt sose várjuk, hogy ezt minden férfi felvállalja, el kell fogadnunk, hogy lehet csak a négy fal között engednek a könnyeknek. Ezek a sztárpasik viszont nem titkolták, hogy megviselte őket, amikor véget ért a kapcsolatuk. Volt olyan, aki dalban fejezte ki fájdalmát, volt, aki idézetekben, de legtöbbjükről az ismerőseik árulták el, milyen nehéz időszakon mennek át. 

Miller Dávidnak két évvel ezelőtt jelent meg új dala, Csend címmel, melynél elismerte, ebben írta ki a szakítás utáni fájdalmát

Miller Dávid

Fotó: Trenka Attila

Teljesen mást jelent számomra most ez a dal, mint amikor megszületett tavasszal. Akkoriban lett vége egy hosszú párkapcsolatomnak, nem voltam épp a legboldogabb periódusomban, ami a szövegen érződik is. Visszás helyzet volt, mert a dalnak, ha lehet így fogalmazni, jót tett az állapotom, de igyekeztem volna egyre kevesebbet gondolni a szakításra, szóval próbáltam a dalszerzés folyamatára egy projektként tekinteni, és nem hagyni, hogy minden stúdiózós alkalom újra és újra visszarántson. Nem volt egyszerű. Aztán hónapokra fiókba került a dal, azóta már egészen máshol tartok lelkileg, ezért is volt fura élmény a klipforgatáson azzal szembesülni, hogy ennyire erős érzelmeket vált ki belőlem még mindig. Az biztos, hogy tavasszal valahogy segített a továbblépésben, de most eléggé felkavart újra” – mondta a dal megjelenésekor Dávid. 

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina 2022 januárjában jelentették be, hogy két gyermek után külön utakon folytatják

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina

Fotó: Nagy Zoltán

Az ő életüket azóta is folyamatosan követi a média. Edina a válás bejelentése után pár nappal már kitálalt arról, hogy új párja van, Varga Márk, azaz G.w.M. személyében, akivel azóta össze is házasodtak és megszületett első közös gyermekük, Amara. Csutinak nem csak a család elvesztését, de a gondolatot is megkellett emésztenie, miszerint felesége lehet, hogy már mellette beleszeretett a rapperbe. 

Az ünnepi időszak volt, amikor ez a döntés született. Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni, de sajnos olyanok is történtek, amiken már nem lehet. Elképesztően fáj. Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van megfelelő szó. Biztos vannak ennél sokkal fájóbb dolgok egy ember életében, de én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő, gyomorkitépő dolgot nem éreztem

 – nyilatkozta akkor az üzletember, aki arra is reagált, ahogyan Edina Instagram-oldalán jelentette be új kapcsolatát.  „Nekem a szövegkörnyezet, de nem csak nekem, hanem hét és félmillió embernek volt az, amire nem is tudom, milyen szavakat használjak. Elképesztő mód hiányzott belőle az empátia. Elképesztő mód hiányzott belőle a tisztelet.

Bár hónapokig nem találta a helyét Csuti, és egyik-kapcsolatból lépett a másikba, már egy éve boldog párkapcsolatban él Sudár Biankával. 

Szabó Zsófi és Shane Tusup tavaly májusban tudatták a nagy világgal, hogy felbontották az eljegyzést

Szabó Zsófi és Shane Tusup

Fotó: Shane Tusup / Instagram

Bár hivatalosan nem nyilatkoztak a szakításról, akkori pletykák szerint a kapcsolat végét a sztáredző agresszív viselkedése jelentette. Pletykák alapján Shane nem is fogadta el könnyen, hogy a csinos műsorvezető elhagyta. 

Tusup mindent megtesz annak érdekében, hogy volt kedvese visszafogadja, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, és a szerelmét bizonygatja Zsófinak

 – mondta a Blikknek az edző egy közeli barátja. 

Végül Shane továbblépett, nem olyan régen bejelentette, eljegyezte új kedvesét, Nagy Viktória Zoét, akivel ráadásul első közös gyermeküket várják. 

Krausz Gábor augusztusban a közösségi oldalán adta ki közleménybe: hat év után elválnak Tóth Gabival

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Fotó: Schumy Csaba

Az ő szakításuk azóta is napi téma a bulvármédiában, hiszen egy kívülről tökéletesnek tűnő kapcsolat ért véget egyik napról a másikra. Hamar kiderült azonban, az énekesnő beleszeretett a Fricska Táncegyüttes egyik tagjába, Papp Máté Bencébe, akivel nem sokáig titkolták kapcsolatukat. Krausz azóta is hallgat a válással kapcsolatban, ám kollégája, egyben jó barátja, Vomberg Frigyes elárulta, min ment keresztül a séf az első hetekben. 

A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört

– nyilatkozta Frigyes. 

Bár a színfalak mögé nem látunk be, Krausz úgy tűnik, igencsak összekapta magát. Mikes Annával megnyerték a Dancing with the Stars 4. évadát, sőt az sem kizárt, egy partneri kapcsolatnál több is kialakult közöttük. Ahogyan azt viszont megszokhattuk, a séf csupán finoman nyilatkozik a magánéletével kapcsolatban azóta is. 

A napokban derült ki, hogy Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata alig 2 év után válságba került

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Fotó: TV2

Bár a Párharcban még úgy tűnt, minden rendben van Szandi és Dávid között, a valóság már akkor is más volt. Mint utólag kiderült, a műsor felkérésének elfogadását is erősen fontolgatták, ugyanis érezték, nem áll stabil lábakon a kapcsolatuk. Azóta Szandi külön is költözött Dávidtól, bár a szakítást még nem mondták ki. 

A Blikk információ szerint a táncosnő barátai a szakítást pártolják, mivel úgy látják, Szandi a külön költözés óta sokkal felszabadultabb és boldogabb. Dávid oldaláról viszont egészen más hangok jönnek. Az üzletember bízik benne, hogy idővel újra egy pár lehetnek. Egyelőre képtelen belenyugodni a helyzetbe, hiszen szereti Alexandrát, szeretné visszakapni őt. A bulvárlap úgy tudja, nincs jó passzban, megviselik a történtek, el van keseredve. Szeretné visszakapni Alexandrát, de egyelőre falakba ütközött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top