nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor érzései

Krausz Gábor vallomása: „Nekem Annára volt szükségem”

Az édesapa nem tagadja, hogy ezzel a műsorral sok mindent nyert.

Ördög Nóra megjegyezte, hogy a DWTS és a séf partnere, Mikes Anna a legjobbkor jött Krausz Gábor életében. Ezzel az érintett is egyetért, aki hálás, hogy lehetőséget kapott ebben a műsorban. Mint mondja, ha nem így döntött volna, ma talán nem lenne ennyivel felszabadultabb.

„Nórinak nincs mindig igaza, de most abszolút az volt. Nem titok, hogy nyáron milyen rossz lelkiállapotban voltam. Ha összehasonlítom, hogyan éreztem magam akkor, és hogy érzem magam most, akkor ég és föld a különbség, és ezt Annának köszönhetem. Az ő odaadása, törődése, végtelen türelme, kedvessége vezetett végig ezen a nehéz úton. Egy pillanatra sem engedte el a kezem. Valószínűleg a műsor készítői is tisztában voltak vele, hogy az én lelkiállapotomban és az én tánctudásommal ő a legjobb választás, amikor összeraktak minket. Nem véletlenül profi szakemberek. Nekem Annára volt szükségem” – mondta a séf a Story magazinnak. A párost sokan összeboronálták már, ami érthető, hiszen nagyon látszik, mekkora az összhang köztük. 

„Általában sokat szoktam beszélni, de ezt most nagyon tömören meg tudom fogalmazni: egy lelki síkon vagyunk Gáborral, a személyiségünk nagyon passzol egymáshoz” – nyilatkozta a lapnak a kapcsolatukról a táncosnő.

Krausz Gábor

A Story magazin ma megjelenő címlapja. 

További részletek a ma megjelent Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top