nlc.hu
Sztárok

Mikes Anna mindenkinek megköszönte DWTS-győzelmét

„Boldog vagyok” Mikes Anna forró hangon köszönte meg Krausz Gábornak

Mikes Anna köszönetet mondott Krausz Gábornak, miután megnyerték a Dancing with the Stars táncversenyt.
Mikes Anna és Krausz Gábor

Mikes Anna először is a DWTS stábjának, mintegy háromszáz embernek mondott köszönetet Instagramján a vetélkedő lebonyolításáért. Mellettük persze családját, a barátait és tanítványait is megemlítette. Döntőbeli versenytársaik Marics Peti, Stana Alexandra, Lissák Laura és T. Danny is kedves szavakat kaptak Annától.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

 

„Elképesztően büszkék voltunk Gáborral, hogy együtt döntőzhettünk veletek. Extra volt a hatosunk, szurkoltunk nektek. Mindannyian nyertünk, mert megismertük egymást és egymást támogatva mentünk együtt egészen a döntőig! Köszönöm nektek a vicces pillanatokat és a sok nevetést, nagyon különleges emberek vagytok”

– írta.

Krausz Gábornak is megköszönte a helytállást:

„Köszönöm neked, hogy az első pillanattól kezdve bíztál bennem, aztán szépen lassan magadban is. Együtt indultunk a kanyargós úton, majd azon vettük észre magunkat, hogy a döntőig táncoltuk magunkat! Nem volt mindig sima az út, mert teli volt akadállyal, de együtt mindig leküzdöttük. Bármire képes vagy, erős lettél és megnyíltál. A szorgalmaddal, alázatoddal, hiteddel és szíveddel a táncparkett királya lettél.

Iszonyú izgalmas volt ez az utazás, köszönöm neked,

hogy én lehetek a parkett királynője. Sose felejtem ezt az időszakot, semmiért nem adnám! Boldog vagyok!” – fejezte be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top