nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor őszinte vallomása

Krausz Gábor: „Anna a testével takarta a fejem, hogy ne látszódjanak a könnyeim”

Partnere nem csak a táncparketten támogatja Gábort.

Krausz Gábor mögött nehéz hónapok állnak, hiszen nemcsak a válással kell megküzdenie, hanem azzal is, hogy Tóth Gabi hetek óta nyilvánosan haknizik új szerelmével. A Dancing with the Stars és Mikes Anna éppen jókor léptek be az életébe

Mikes Anna és Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Maga a séf vallotta be, tisztában van vele, hogy a műsor készítői igencsak odafigyeltek a magánéletében zajlott drámára. „Nem titok, hogy nyáron milyen rossz lelkiállapotban voltam. Ha összehasonlítom, hogyan éreztem magam akkor, és hogy érzem magam most, akkor ég és föld a különbség, és ezt Annának köszönhetem. Az ő odaadása, törődése, végtelen türelme, kedvessége vezetett végig ezen a nehéz úton. Egy pillanatra sem engedte el a kezem. Valószínűleg a műsor készítői is tisztában voltak vele, hogy az én lelkiállapotomban és az én tánctudásommal ő a legjobb választás, amikor összeraktak minket. Nem véletlenül profi szakemberek. Nekem Annára volt szükségem” – nyilatkozta a minap Gábor. 

Krausz és partnere bejutottak a döntőbe, amit saját bevallása szerint, ő nem is hitt el, hogy sikerülhet. Most viszont elárulta, Anna nem csak a parketten volt a támasza az elmúlt hónapokban. 

„Úgy vagyok vele, hogy ez nekünk már a jutalomjáték. Két fantasztikusan táncoló srác van még ott a döntőben, szóval teljesen mindegy, hogy milyen helyezést érünk el. Tanuljuk meg jól az új koreográfiát, táncoljunk egy nagyon jót, hogy a végeredmény mi lesz, az már részletkérdés. Én már így is túlteljesítettem a tervet azzal, hogy bejutottunk a döntőbe – mondta Gábor a story.hu-nak. – A legutóbbi adás előtt azt éreztem, hogy ki fogunk esni, Anna azt mondta, továbbjutunk. Aztán ez az érzés megfordult, aztán újra vissza. Sokként ért, amikor továbbjutóként kimondták a nevünket. Bevallom, amikor mentünk fel a lépcsőn, Anna a testével takarta a fejem, hogy ne látszódjanak a könnyeim.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top