nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi új párja

Tóth Gabi először lépett a vörös szőnyegre az új párjával – Fotó

Az énekesnő büszkén pózolt Bence mellett.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence az Inspiráló Nők Gáláján vettek részt. Az énekesnő több Instagram-történetet is megosztott az eseményről, melyekből kiderült, hogy fel is lépett, méghozzá az Átkozott nyár című szerzeményt adta elő. A posztok között publikált egy közös fotót új szerelmével, akivel láthatóan összeöltöztek. Kattints ide a bejegyzésért! Ahogy korábban mi is megírtuk, Papp Máté Bence egy gimnáziumban népitánc-tanárként dolgozik, valószínűleg Gabi ezért is írta oda a fotó mellé, hogy „Tanárbácsival”. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Bár a szerelmüket hivatalosan a TV2 stúdiójában fedték fel a nagyközönség előtt, ez volt az első alkalom, hogy a vörös szőnyegen is feltűntek.

Mindeközben mit csinál Krausz Gábor?

Hallgat, néha egy-egy finom fricskával odaszúr, de nem teregeti ki a szennyest, végzi a dolgát, nem szegi meg a megegyezésüket, éppen ezért a barátai próbálják az ő oldalát elmondani. 

„Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért. Egészen addig kitartott, amíg nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni. Nagyon fájt neki, és akkor vált számára világossá, hogy ennek a házasságnak valóban vége. Nem sokkal később tette közzé az erről szóló posztját is, mivel nem akarta tovább húzni a dolgokat. Ott sem véletlenül említette meg a »fricska« szót” – reagálta korábban egy neve elhallgatását kérő barát Tóth Gabi kitálaló posztjára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top