nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi új párja

Ennyit változott az évek alatt Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence

A fiatal táncos tehetsége már világszinten is elismert.

Augusztusban robbant a hír, miszerint Krausz Gábor és Tóth Gabi 6 év házasság után külön utakon folytatják. Akkor sokan azt találgatták, vajon mi lehet a szakítás valódi oka. Bár a nyáron egy erdélyi turnén is részt vett velük, senki sem gondolta, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal tagja, Papp Máté Bence rabolta el az énekesnő szívét. Gabi a napokban egy hosszú Facebook-posztban arról beszélt, hogy Bencével a férjével való szakítás után kezdett el igazán ismerkedni, így szó sincs megcsalásról. Bence talán nem is sejtette, hogy ezután mennyire a feje tetejére fog állni az élete. De mit lehet tudni a táncos eddigi életéről?

Papp Máté Bence

Tóth Gabi és Papp Máté Bence a Sztárban Sztár leszek!-ben. (Fotó: TV2)

Világhírű művészet

2015-ben lenyűgözni a Britain’s Got Talent zsűrijét, meghívást kapni Károly herceg 70. születésnapjára a Buckingham palotába, Erzsébet királynővel társalogni a produkció után – ez mind elmondható a Fricska Táncegyüttesről. A villámgyors csapásokról híres táncos csapat világrekorder is: 45 csapást és koppintást tudnak 1 másodperc alatt, ezzel lepipálva Michael Flatley 35 koppantásos bravúrját. A Fricska négy főből áll, benne Papp Máté Bence és testvére, Papp Gergely Bálint. Édesapjuk a Jászság Népi Együttes alapítója. 

2021-ben például így csapásoltak egy videóban:

Itt pedig a Britain’s Got Talent című műsorban nyújtott produkciójuk, még egy régebbi felállásban:

Bár egy elképesztően sikeres csapatról beszélünk, a rajongók mégsem dicsérhetik őket a közösségi oldalaikon: a Gabi és Bence között fűződött szerelem nyilvánosságra kerülése után nem sokkal a csapat letiltotta a kommentelési lehetőséget, például az Instagram-oldalukon.

A pár egyébként egy szenvedélyes produkcióval lépett színpadra a Sztárban Sztár leszek! 6. élő adásának a végén. A napokban jelent meg az énekesnő legújabb dala, az Átkozott nyár, ezt adta elő a vasárnap esti adásban a párja oldalán. A közös táncuk végén pedig még egy csók is elcsattant. Bence egyébként több adás forgatásán is jelen volt, ezzel is megmutatva, hogy támogatja a párját. 

Nézzünk pár képet az említett táncosról

Papp Máté Bence
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top