nlc.hu
TV-sztárok

Plagizált Tóth Gabi?

Plágiummal vádolják Tóth Gabit, kísértetiesen hasonlít az új dala egy 10 évvel ezelőtti slágerre

Gyanús dolgokat szúrtak ki az énekesnő új dalában.
Tóth Gabi,

Mint arról beszámoltunk, pár napja kijött Tóth Gabi új dala, az Átkozott nyár, amelyben az énekesnő “összefoglalja” mindazt, ami az elmúlt időszakban történt vele. Egyesek szerint olyan, mintha egy Emir Kusturica filmzene crusholna Karády Katalin bármelyik sanzonjával.

Most azonban kemény dologgal vádolta meg Tóth Gabit Bruti. A humorista szerint az énekesnő lopta vadonatúj dalának több részletét. Szerinte ugyanis a dal zenéje kísértetiesen hasonlít egy, az internetre 10 évvel ezelőtt feltöltött, Russian Gypsy Music című zenére.

Gondoljon mindenki azt, amit akar. Én, a magam részéről el tudom képzelni, hogy két ember 10-20 év különbséggel megírja ugyanazt a dallamot, miért ne?”  – jegyezte meg ironikusan a humorista.

Íme Tóth Gabi új slágere:

Vajon ebből merítette Tóth Gabi az új dalának a zenéjét?

Tóth Gabi amúgy az új dalával azt szeretné elmondani, amit eddig nem tudott, vagy inkább nem akart. A címadás arra utal, hogy az életben vannak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz elviselni. “Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki” – jelentette ki. Az új számát pedig azoknak küldi, akik “már voltak hasonló helyzetben egy nehéz döntés után, és persze azoknak, akiknek sokadszorra is sikerült felállniuk a padlóról”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top