nlc.hu
Sztárok

Megjelent Tóth Gabi új nyara, az Átkozott nyár!

Kijött Tóth Gabi új dala, a szövege sok mindent elárul

Tóth Gabi új dala olyan, mintha Emir Kusturica filmzenéje crusholna Karády Katalin sanzonjával.

Tóth Gabi Átkozott nyár című új dala, ami az énekesnő szerint összefoglalja mindazt, ami az elmúlt időszakban történt vele, október 24-én debütált volna a Petőfi rádióban. Mások szerint pedig olyan, mintha egy Emir Kusturica filmzene crusholna Karády Katalin bármelyik sanzonjával.

Az ősbemutató az énekesnő betegsége miatt elmaradt – írja a 24.hu.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

Tóth Gabi tudniillik kórházba vonult,

ám a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi felvételére szerencsére meggyógyult. Mi több már: zsűritársával, Majkával is volt ereje összeszólalkozni egy versenyző miatt. A dal premierje így október 30-ra tolódott, a dal este hatkor lett nyilvános. Tóth Gabi a megjelenés idejében Instagramra posztolt, bejegyzésében azt írta:

Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál. Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam. De ez vagyok én! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései.

Az énekesnő ezzel a dallal szeretné

elmondani, amit eddig nem tudott, vagy inkább nem akart.

Mivel most ennek is eljött az ideje. A címadás arra utal, hogy az életben vannak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz elviselni. „Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki” – írta.

Az énekesnő azt is írja, szeret alkotni, énekelni, táncolni, illetve szeretni és boldognak lenni, másokat boldoggá tenni. „Néha kívül találom magam a megszokott dolgokon, az írott vagy íratlan szabályokon, miközben pont a nyugalmat keresem, a békét” – teszi hozzá. Új számát azoknak küldi, akik „már voltak hasonló helyzetben egy nehéz döntés után, és persze azoknak, akiknek sokadszorra is sikerült felállniuk a padlóról”.

 

Nem vagytok egyedül, mindig van miért, kiért küzdeni, továbblépni…🍁🎶🙏🏻

A dalszöveg eleje: „Átkozottul hosszú volt a nyár / Társam nem volt más, csak a magány / Elesett szerelem, / Se veled, se velem / Nem történt még ilyen sohasem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top