nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi kislánya

Tóth Gabi megmutatta a kislányát a Sztárban Sztár leszek!-ben

A híresség több meglepetéssel is készült a vasárnapi műsorban.

Tóth Gabi már egy hete azzal tartja lázban a rajongóit, hogy új párjával, Papp Máté Bencével közösen lép színpadra a vasárnap esti Sztárban Sztár leszek! adásában. Így is lett! A pár az énekesnő új dalát, az Átkozott nyárt adta elő. Végig izzott közöttük a  levegő, majd az előadás végén elcsattant köztük egy szenvedélyes csók is

„Nem volt könnyű ez az időszak… Ez egy nagyon kitárulkozó dal érzelmileg. Nem nagyon beszéltünk, és nem nagyon mutatkoztunk ebben a pár hónapban, és ebben a dalban szerettük volna elmondani, hogy mi történt velünk. Nagyon boldogok vagyunk” – nyilatkozta Gabi a produkció után. Ám akadt még egy meglepetés: az édesanya gyermeke, Hannaróza is bejelentkezett. Tóth Gabi és volt kedvese, Krausz Gábor ritkán mutatják meg a nyilvánosságnak kislányukat, ha esetleg posztolnak is róla, a csöppség arca nem látszik, csak göndör fürtjei. 

Íme pár kép a jelenetről, ami nem az adásban történt 

Tóth Gabi
Megnézem
Összes kép (3)

Plágiummal vádolják

Az énekesnő nemrég tiszta vizet öntött a pohárba új dalával kapcsolatban, méghozzá egy Instagram-történetben. Elmondása szerint nem lopott dalt, csupán felhasznált. 

„Az Átkozott nyár című dalnál ránk bélyegezték, hogy esetlegesen mi ezt loptuk. Mi ezt nem loptuk el, mi tudatosan használtuk fel ezt az orosz népdalbetétet, ahogy a dalaimban, akár a koncerthangzásomban is nagyon sok népzenét elevenítünk meg, használunk fel, toldunk hozzá modern zenékhez. Ez most is így történt” – jelentette ki az énekesnő.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top