nlc.hu
TV-sztárok

Krausz Gábor és Mikes Anna

Íme Krausz Gábor és Mikes Anna táncának legromantikusabb pillanatai!

A rajongók imádták a séf mesés produkcióját.

Mindenki azt találgatja, volt-e csók Krausz Gábor és Mikes Anna között a Dancing with the Stars negyedik évadának legutóbbi adásában. A páros hétről hétre elkápráztatja a nézőket, a séf pedig egy teljesen új oldaláról mutatkozik meg: eddig szigorú szakácsként láthattuk, most viszont romantikus, érzékeny férfiként tűnik fel a táncparketten.

A Disney 100 évfordulója alkalmából a versenyzők ezen a héten Disney mesék betétdalaira adtak elő táncokat, Krauszék például A szépség és a szörnyeteg egyik jelenetét vitték színpadra. Méghozzá az egyik legromantikusabbat! 

Produkciójukat a zsűri 26 ponttal jutalmazta, de hangsúlyozták, nagyon szerették volna látni, hogy mi is történt pontosan, amikor a séf hátradöntötte a táncpartnerét, miközben a fények elsötétültek körülöttük. 

„Lett egy nagyon szép vége, egy végpózunk, és azt a nézőkre bízzuk, hogy milyen az ő fantáziájuk” – válaszolta Mikes Anna, és leszögezte a versenytáncban nem fordulhat elő csók„És mivel én versenytáncos vagyok…” – folytatta partnere mondatát Krausz Gábor.

Íme néhány felvétel a pár produkciójáról

Krausz Gábor és Mikes Anna
Megnézem
Összes kép (13)

Anna korábban elmondta, nagyon könnyen dolgozik együtt a séffel. Hasonlóan pozitívan állt a kezdetekhez Krausz is, aki a műsor bejelentését követően a Story magazinnak mondta el, a szakítás óta sok mindent átértékelt. 

„Az utóbbi időben például jobban odafigyelek magamra, az étkezésemre, edzem, ami a súlyomon is meglátszik. Eddig mínusz kilenc kilónál tartok, ami a kondíciómnak se árt, ha már táncolni nem tudok” – magyarázta Krausz, majd arra is kitért, milyen a kapcsolata Annával.

„Jól működik a kémia közöttünk. Felszabadító érzés, hogy nem kell azon gondolkoznom, vajon mikor sértődik meg egy beszólásomon. Jó, hogy végre valaki értékeli a humoromat!”

Krausz Gábor, Mikes Anna,

Krausz Gábor és Mikes Anna (Fotó: Trenka Attila)

Ez is érdekelhet Krausz Gábor Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top