nlc.hu
TV-sztárok

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábort és Mikes Annát különleges helyzetben fotózták le

A séf kislánya is velük volt.

Krausz Gábortól és Mikes Annától valószínűleg nem várhatunk minden nap új, szerelmes fotókat, hiszen mind a ketten szeretik maguk megélni a boldog pillanataikat. Időnként tesznek fel ugyan egy-egy Instagram-történetet, melyben bepillantást kaphatunk a meghitt hétköznapjaikba, ám mindkettőjükre inkább a visszafogottság jellemző. A sztárpár most sem magától osztotta meg, hogyan vásárolnak be éppen egy bevásárlóközpontban Gábor kislányával, Hannarózával.

„Vasárnap, a nagybevásárlás közepette lettem figyelmes Krausz Gáborra és új barátnőjére. Hamar észrevettem, hogy Gábor kislánya is velük van, aki láthatóan nagyon jól kijött Annával. Végig beszélgettek, nevetgéltek, a két felnőttön pedig látszott, hogy boldogabbak, mint valaha” – mondta Blikknek egy neve elhallgatását kérő olvasó, aki képeket is készített az említett hírességekről. Kattints ide a képekért! Krausz Gábor és Tóth Gabi válását múlt év végén mondták ki, így már tényleg semmi sem állt a szerelmesek útjába. 

Mikes Anna, Krausz Gábor vezető

Mikes Anna és Krausz Gábor. (Fotó: TV2)

Krausz Gábor elárulta, mikortól vonzódott Mikes Annához

„Ez nyilván nem a műsor után alakult ki, de nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be.  Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik. Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja, meddig ég… Szerettem volna megvárni a műsor végét. Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban, ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni”mesélte a séf a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top