nlc.hu
TV-sztárok

Lehetséges csókról faggatták Krausz Gábort és Mikes Annát

Volt csók vagy nem volt csók? – mindenki ezt akarta megtudni Krausz Gábortól és Mikes Annától

A séf és táncpartnere a nézők fantáziájára bízzák, mi is történt köztük.

A Dancing with the Stars negyedik évadának legutóbbi adásában Krausz Gábor és Mikes Anna A szépség és a szörnyeteg egyik jelenetét adták elő.

Produkciójukat a zsűri 26 ponttal jutalmazta, de hangsúlyozták, nagyon szerették volna látni, hogy mi is történt pontosan, amikor a séf hátradöntötte a táncpartnerét, miközben a fények elsötétültek körülöttük. Stohl András sem hagyta ez ennyiben, és megpróbált rákérdezni, mi is történt kettejük között, írja a 24.hu.

„Lett egy nagyon szép vége, egy végpózunk, és azt a nézőkre bízzuk, hogy milyen az ő fantáziájuk” – válaszolta Mikes Anna, és leszögezte a versenytáncban nem fordulhat elő csók. „És mivel én versenytáncos vagyok…” – folytatta partnere mondatát Krausz Gábor.

A páros teljesítményüknek köszönhetően tovább is jutott a következő adásba, noha a séf korábban azt gondolta, ő lesz az első kieső .„Én már tovább jutottam, mint amire számítottam, innen minden hét ajándék” – nyilatkozta, és nem felejtette megdicsérni táncpartnerét sem. 

„Tény, hogy érezzük egymást, nagyon jó tanár és el tudja mondani az én nyelvemen, hogy mit szeretne. Türelmes. Én pedig szerintem abszolút átadtam magamat a műsornak, mondtam neki, hogy hozza ki belőlem a maximumot. Én rábíztam magam” idézi Krausz Gábort a Blikk. 

Mikes Anna és Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Hogy pontosan mekkora összhang van köztük, azt mások is látják, sokak szerint szép pár lennének Mikes Annával, ők pedig adják is a lovat azok alá, akik drukkolnak nekik, előfordult már korábban is, hogy félreérthetően válaszoltak a kérdésekre, néha elhangzik egy kedves bók is.

Krausz Gábor egyébként úgy érzi, a műsornak köszönhető az, hogy a nyári történések ellenére jól érzi magát a bőrében. 

“A nyár közepén kiderült, hogy mi el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg ha váratlanul jön, és nagyon nehéz feldolgozni, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs, hogy kifelé erőt mutass, miközben belül egyébként éppen romokban vagy. Ilyenkor az ember könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, mondjuk, hogy fú, végé mindennek, mi lesz velem, hogy lesz?

Én úgy éltem meg, hogy leültem és csönddel vettem magam körül az első időkben. Átgondoltam, hogy miben hibáztam, és nagyon sok segítséget kaptam a családomtól, a barátaimtól. Nekem nagy szerencsém volt, hogy találtam egy hobbit, amit elkezdtem szeretni, ez a tánc. És azt érzem, hogy ennek köszönhető az, hogy én most ennyire nagyon felszabadult és önbizalommal teli vagyok”

– nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top