nlc.hu
Aktuális

Krausz Gábor élete

Krausz Gábor kitálalt Tóth Gabiról és a válásukról

Közös gyermekük örökre összeköti őket.

Krausz Gábor magánélete hónapok óta téma az országban. Erről beszélnek a közösségi oldalakon, az újságok címlapjain, vagy a sarki fűszeresnél. Tisztában van ezzel az ismert sztárséf is, aki bár ritkán ad interjút, a Mandinerrel most kivételt tett, és hosszan beszélt az elmúlt időszak történéseiről. Szóba került a karácsony is, mely Tóth Gabi volt férje szerint rendkívül nyugodt és békés volt.

„Idén végre megtapasztaltam, hogy mi a karácsony lényege, a mostanihoz hasonló békességet és nyugalmat ugyanis még nem éreztem. Korábban arról szólt az ünnep, hogy mindenki meg akart felelni mindenkinek, most viszont – a körülmények ellenére is – az eddigi legmeghittebb, legnyugodtabb szentestét éltük meg, közösen a családommal. Gyakorlatilag Hanni lányom is végig velem volt, egy napot töltött az anyukájával. Szóval olyan igazi boldog karácsonyunk volt” – kezdte Gábor, majd a válásáról osztott meg néhány új információt.

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

„Mindenben megegyeztünk, így aztán sikerült békésen elválni. Mindössze egy nagyjából másfél órás tárgyalás volt, amely még karácsony előtt lezajlott. Felnőtt emberek vagyunk, mindketten továbbléptünk, a kapcsolatunk pedig, már csak a kislányunk miatt is, konszolidált, hiszen a közös gyermekünk összeköt minket. Márpedig mindkettőnknek az ő érdeke a legfontosabb.” 

A Dancing With the Stars alatt szerelmet találó sztárséf nem tagadja, hogy olvasott arról, mik jelennek meg róla a közösségi oldalakon. A rosszindulatú megjegyzésekkel nem foglalkozik, és nem is reagál rájuk, ennek oka pedig a kislánya.

„De egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért. Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga” – nyilatkozta többek között Gábor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top