nlc.hu
Sztárok

Mikes Anna hatása Krausz és Tóth Gabi viszonyára

Mikes Annának is nagy szerepe van abban, hogy normalizálódott Krausz Gábor és Tóth Gabi viszonya

Új szerelme nagyon jó hatással van a sztárséfre.

Krausz Gábor nemcsak az újrakezdést és a szerelmet, de a békét is köszönheti Mikes Annának. A Dancing with the Stars profi táncosnőjének ugyanis nagy szerepe van abban, hogy a séf és kislányának édesanyja, Tóth Gabi között normalizálódott a viszony – értesült a Blikk.

Mikes Anna,

Krausz Gábor számára Mikes Anna szerelmét is elhozta a Dancing with the Stars – Fotó: Sajtószoba

Mint a bulvárlap megjegyzi, néhány hónappal ezelőtt ez még elképzelhetetlennek tűnt: a szakítás bejelentését követő időszak úgy alakult, nem biztos, hogy az énekesnő és a séf valaha is jó viszonyt ápol majd egymással. Tóth Gabi nővére, Vera – aki a szakítás ellenére is szoros kapcsolatot ápol a sztárséffel – is azon dolgozott, hogy Gabiék kislánya érdekében normalizálódjon a szülők közti viszony. Ám az igazi változást Mikes Anna betoppanása hozta el: minden tekintetben nagyon jó hatással van Krausz Gáborra, aki sok mindenben hallgat az új szerelmére.

Annának abban is nagy szerepe volt, hogy Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is” – magyarázta a Blikk informátora.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top