nlc.hu
Sztárok

Intim fotót posztolt Krausz Gábor és Mikes Anna

Intim fotót posztolt Krausz Gábor és Mikes Anna Bécsből

A szerelmespár jelenleg az osztrák fővárosban romantikázik.

Ahogy arról korábban itt írtunk bővebben, Krausz Gábor és a Dancing with the Stars-beli táncpartnere, Mikes Anna nemrég a nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy a műsor óta egy párt alkotnak. A séf egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben törte meg a csendet: egy piros szívecske kíséretében annyit fűzött a kettejükről készült közös fotóhoz, hogy

Volt két idegen, aki hirtelen…

A bejelentésre többek között Krausz Gábor volt felesége, Tóth Gabi is reagált. Az énekesnő az nlc-nek elárulta, számára nem volt titok, hogy Gábor és Anna összejöttek. „Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt.”

Gabi lapunknak azt is elmondta, mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és hogy ő már személyesen is sok boldogságot kívánt a szerelmespárnak. Gabi nyilatkozatára aztán még aznap reagált Krausz Gábor is: „Ami most a médiában zajlik, nem hagyhatom szó nélkül. Semmiféle találkozgatások nincsenek, hanem az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el”mondta a séf a Borsnak.

Bécsi romantika

A sztárséf új párjával minden jel szerint az osztrák fővárosban piheni ki az elmúlt napok fáradalmait. Legfrissebb közös Instagram-sztorijukból legalábbis ez derül ki. A szerelmesek ezúttal már nem titokzatoskodtak úgy, mint az első közös képükön: egy piros szívecske kíséretében puszilkodós, intim képet osztottak meg a követőikkel, íme:

Intim fotót posztolt Krausz Gábor és Mikes Anna Bécsből

Intim fotót posztolt Krausz Gábor és Mikes Anna Bécsből (Fotó: Instagram)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top