nlc.hu
Sztárok
Boldogan mutatta meg Krausz Gábor és Mikes Anna

Szicíliából mutatta meg boldogságát Krausz Gábor és Mikes Anna

A szerelmesek kiszakadtak a mindennapokból, boldogan élvezik a kikapcsolódást, a tengerpartot és persze egymás társaságát.

Krausz Gábor és Mikes Anna sok más ismert sztárpárhoz képest viszonylag ritkán oszt meg közös tartalmat, a jelek szerint inkább a nyilvánosság különösebb bevonása nélkül szeretnék élni magánéletüket. Titokzatosak és óvatosak voltak már kapcsolatuk elején is, amikor a fél ország azon izgult, vajon tényleg egymásra találtak-e a Dancing With The Stars műsora alatt. 

A közelmúltban az Ázsia Expressz forgatásáról hazaérkező pár azonban annak ellenére is boldogan éli közös életét, hogy annak minden részletébe beavatná a rajongókat, a jelek szerint pedig úgy döntöttek, ismét külföldre szöknek egy rövid időre, csak éppen ezúttal kamerák és stáb nélkül teszik mindezt. Szicíliából jelentkeztek be egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben, melyből csak úgy sugárzik egymás iránti rajongásuk. A fényképet, melyen utazásuk helyszínét és boldogságukat is megmutatta a sztárséf, ide kattintva tudod megtekinteni.

Ez is érdekelhet Mikes Anna és Krausz Gábor, Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top