nlc.hu
Sztárok
Mikes Anna élete az Ázsia Expressz után

Mikes Anna: „Még mindig keresem a helyem”

Sztárséf szerelmével való közös terveikről vallott a versenytáncos.

Mikes Anna és Krausz Gábor ugyan pár hete már hazatért az Ázsia Expressz forgatásáról, azonban a bőröndjeik ezután sem fognak sokáig a szekrényben porosodni. A profi versenytáncos elárulta a BEST magazinnak, hogy annak ellenére, hogy szeptemberig teljesen be vannak táblázva, igyekeznek a kikapcsolódásra időt szakítani. „Többször is ’elszökünk’ majd egy rövidebb időszakra pihenni. (…) Az egyik legjobban várt úti cél a mediterrán térség lesz” – mondta el.

Mikes Anna és Krausz Gábor,

Csak ősszel derül ki, hogyan vették Mikes Annáék az akadályokat az Ázsia Expresszben, akkor kerül képernyőre a reality – Fotó: Sajtószoba

Bevallotta, jó érzés volt hazajönni a Fülöp-szigeteki forgatásról, már várta, hogy visszamehessen a tánciskolájába. „Sokkal nehezebben megy az időátállás, mint vártam. Néha még mindig keresem a helyem. Előfordul, hogy napközben ásítok egy nagyot, vagy az ott megélt dolgokon töprengek” – tette hozzá Mikes Anna, akit hosszú évek kitartó munkájának gyümölcseként mára az ország egyik legelismertebb versenytáncosaként tartják nyilván.

„A sikert nem adják ingyen, nincs csodarecept” – vallja a táncosnő, aki 10 éves kora óta táncol. Eleinte hobbinak indult nála, mivel mellette úszott és színjátszó körbe is járt, ám egyre jobban beleszerelmesedett a versenytáncba, és ez lett az élete.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top