nlc.hu
Sztárok

Ők estek forgatáson szerelembe

Magyar sztárpárok, akik az ország szeme láttára szerettek egymásba

Valamelyik szakítással, valamelyik kapcsolat pedig családalapítással végződött.

Balogh Edina a héten lerántotta a leplet arról, mi alakult ki közötte és Szabó Simon között a Farm VIP forgatásán. A válófélben lévő színésznő elismerte, közel kerültek egymáshoz Simonnal, aki szintén a nyáron vált el feleségétől. A barátság azonban szépen lassan átalakult. 

Szabó Simon és Balogh Edina,

Szabó Simon és Balogh Edina, fotó: Sajtószoba

A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni. De egy pár vagyunk, nem cáfolom.  Ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket

 – vallotta be a Barátok közt egykori sztárja. 

Nem ők az egyetlenek, akiket egy több hetes forgatás összehozott. 

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna

Fotó: Trenka Attila

Három hónapja mindenki azon izgult, hogy Tóth Gabi exférje, Krausz Gábor és Mikes Anna vajon egymásba szerettek-e a Dancing with the Stars forgatásán. A páros körül a levegő hétről hétre jobban izzott, és az igazi romantikus nézők egyszerűen nem tudták elfogadni, hogy az utolsó adással az ő romantikus sztorijuk is véget ért. Nem is kellett. Nem olyan régen a séf maga rántotta le a leplet arról, hogy valóban egy párt alkotnak a táncosnővel. 

Szorcsik Viki és Szabó András Csuti

Szabó András Csuti és Szorcsik Viki

Fotó: TV2

Szorcsik Viki és Szabó András Csuti kapcsolata 2022-ben, a Farm VIP forgatásán kezdődött, ám nem sokáig tartott. A széria bemutatásánál már nem alkottak egy párt, ráadásul Csuti viszonylag hamar megismerkedett új kedvesével, Sudár Biankával, akivel azóta is hatalmas harmóniában élnek együtt. A legizgalmasabb az ő történetükben, hogy a TV2 később ismét összehozta őket, ugyanis egy héten keresztül szerepeltek együtt a Hal a tortánban. Vicces jelenet volt, amikor Csuti látta vendégül a sztárokat, a színésznő kihasználta az alkalmat és egy kukászsákban adta vissza az üzletember nála felejtett holmiját. Persze, a műsor kezdetén Csuti elárulta, akkora már minden rendben volt közöttük. 

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi

Fotó: Trenka Attila

Amikor Bogi 2019-ben csatlakozott az X-Faktor mentorgárdájához, talán maga sem gondolta, hogy nemcsak szakmai sikereket, de szerelmet is hoz számára a műsor. Az énekesnő mentortársába, Puskás Petibe szeretett bele, mindez pedig akkor derült ki, amikor meglátták őket egy belvárosi étteremben romantikázni, a viszonyukról szóló találgatásoknak elébe mentek, egy közös fotóval mutatták meg: ők egy pár. Bogi és Peti alig két évvel később össze is házasodtak, tavaly szeptemberben pedig megszületett első közös gyermekük, Ábel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top