nlc.hu
Sztárok

Balogh Edina és Szabó Simon egy pár

Balogh Edina tisztázta a kapcsolatát Szabó Simonnal: „Egy pár vagyunk, nem cáfolom”

Nem akarnak bujkálni.

Az elmúlt napokban szárnyra kelt, hogy valami elkezdődött Balogh Edina és Szabó Simon között a Farm VIP forgatása alatt. A válófélben lévő színésznő most mindent tisztázott a hot! magazinnak adott interjúban – írja a Bors.

Szabó Simon és Balogh Edina

Szerelemmé mélyült Szabó Simon és Balogh Edina barátsága – Fotók: Sajtószoba

Abban a helyzetben, ami abban az 5 és fél hétben előállt, (…) Simonnal kialakult egy nagyon szoros kapcsolat, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. (…) Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot. (…) Magam sem tudtam, hogy mi is az, mert tényleg baráti kapcsolatról volt szó” – ecsetelte Balogh Edina, hozzátéve, hogy bizonyos szempontból hasonló az élethelyzetük. 

A kaland-reality után továbbra is tartották a kapcsolatot. Mint mondja, a műsor után eleinte csak barátként találkoztak, aztán azon kapták magukat, hogy ezek a találkozók egyszer csak már másról szóltak. „A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. (…) Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni” – vallotta be a színésznő.

Szabó Simon és Balogh Edina,

Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

Arról is beszélt, hogy egyelőre kezdeti, friss még az egész mindkettőjük életében. „De egy pár vagyunk, nem cáfolom. (…) Ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket. (…) Nem könnyű beszélnem most arról, ami zajlik bennem, de bujkálni sem szeretnék. A legfontosabb emberek, a gyerekeim tudják, hogy Simon jelen van az életemben. (…) Ez nagyon szép és mély érzelmekkel teli kapcsolat” – árulta el Balogh Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top