nlc.hu
Sztárok

Egymásba szerethetett Som-Balogh Edina és Szabó Simon

Állítólag közel került egymáshoz a Farm VIP két sztárja

Nagyon jóban lettek a forgatás során. Több lehet köztük, mint barátság.

Szabó Simon és Balogh Edina meglehetősen közel kerültek egymáshoz a Farm VIP forgatása alatt – értesült a Blikk. A műsor során minderről számos apró simogatás, lágy tekintet és bensőséges pillanat árulkodhatott erről, ám a Farm VIP-hez köthető informátor is arról beszélt a bulvárlapnak, hogy a két színész hamar megtalálta a közös hangot a forgatás során.

Balogh Edina, Szabó Simon

Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP 4. évadában – Fotó: Sajtószoba

Úgy tűnt, feltűnően jól megértik egymást. Csapattársakként természetes, hogy rengeteg időt töltöttek együtt, de egy idő után néhányaknak feltűnt, hogy mintha többet beszélgetnek egymással, mintha kialakulóban volna köztük valami” – árulta el.

Amiatt is könnyen egy hullámhosszra kerülhetett a két színész, hogy mindkettőjüknek az elmúlt időszakban futott zátonyra futott a házassága: Szabó Simon tavaly vált el a feleségétől, Balogh Edina pedig a forgatás előtt döntött úgy, hogy elhagyja a férjét.

Szabó Simon egyébként megnyerte a kaland-reality 14 milliós fődíját. Elmondása szerint a nyeremény biztonsági tartalék lesz a családjának: nem fogja elherdálni a pénzt, mivel szabadúszó színészként szereti, ha van némi tartaléka, a szakmájában ugyanis megtapasztalta már, hogy bármikor jöhetnek ínségesebb idők. Amúgy a színészet mellett most is vannak egyéb projektjei, például egy régi barátjával közös filmgyártó cégbe kezdett, a Mátrában pedig egy vendégházat üzemeltet.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top