nlc.hu
Sztárok

Véget ért Som-Balogh Edináék házassága

Válnak Som-Balogh Edináék: „Soha nem passzoltunk egymáshoz”

A Barátok közt egykori színésznője elárulta az okokat.

Tizenegy év után véget ért Som-Balogh Edina és Som Krisztián házassága. A válás már folyamatban van, a Barátok közt egykori színésznője már új otthonba költözött a gyerekekkel. Elmondása szerint nem volt könnyű meghozni a döntést, de úgy érzi, megérte.

Som-Balogh Edina

A válás mellett döntöttek Som-Balogh Edináék – Fotó: Olajos Piroska

„Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami első éveinket jellemezte. (…) Sosem lehet kijelenteni, hogy végérvényesen vége, de az biztos, hogy most mi külön folytatjuk” – vallotta be a hot! magazinnak adott interjúban, amit a Bors szemlézett.

Állítja, a férjével mindig olyanok voltak, mint a tűz és a víz, de ez egy darabig még erősítette is a kettősüket: „Krisztiánnal soha nem passzoltunk egymáshoz, kiegészítettük ugyan egymást, de különbözőségünk mindig súrlódásokkal járt együtt, akadtak problémáink, de eddig ezeken mindig valahogy túlléptünk.”

Som-Balogh Edina szerint 6 éve kezdtek eltávolodni egymástól, amikor az édesanyjánál egy végzetes betegséget diagnosztizáltak: „Akkor a férjemtől elfordultam a szüleim felé, mert a fókuszt teljesen beteg édesanyámra helyeztem. (…) Nem sokkal később ugyanezt élte át Krisztián is édesapjával, sajnos őt is sokáig ápolni kellett. (…) Ebben az élethelyzetben nem lehetett nem eltávolodni. Talán, ha akkor jobban és tudatosabban támogatjuk egymást lelkileg, lehet, könnyebb lett volna kettőnk között a viszony.”

Ez az eltávolodás olyan mértékű lett, hogy már csak a két gyermekükkel foglalkoztak mindketten. „Nem egy harmadik miatt mentünk szét, hanem különbözőségeink és terheink egyszerűen külön utakra vittek minket. A gyerekeket pedig közösen neveljük tovább, közös egyetértésben” – árulta el a 39 éves színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top