nlc.hu
Sztárok

Som-Balogh Edina a házasságról

Som-Balogh Edina: „Nyomós ok kell ahhoz, hogy felrúgj egy házasságot”

Kapcsolatuk legbiztosabb alapja a bizalom.

Som-Balogh Edina és Som Krisztián már több mint tíz éve összekötötték az életüket és közösen nevelik két gyermeküket, Noelt és Lilit. A Barátok közt egykori csillaga hisz abban, hogy nem lehet olyan súlyos probléma, ami miatt véget kellene vetni egy házasságnak, ugyanakkor azt is őszintén vallja, a szerelem nem lángol örökké. 

Som-Balogh Edina

Fotó: Trenka Attila

„Nem úgy van ám! Egy adott fázisban már döntés kérdése, hogyan folytatjuk. Felelősséggel tartozunk a gyerekeinkért, a családunkért. Mi házasságpártiak vagyunk, ebben hiszünk, így nevelkedtünk. Szerintünk nyomós ok kell ahhoz, hogy felrúgj egy házasságot, ha már gyerekek is vannak. Köztünk a bizalom teljesen megvan – magyarázta a HOT! magazinnak Edina, majd férje is megerősítette, voltak ugyan rosszabb időszakaik, de sikerült megoldaniuk a problémákat. – Kitartunk egymás mellett, hiszen örök hűséget fogadtunk. Ha rossz periódusunk van, szerintem az nem út, hogy másfelé megyünk. A körülöttünk lévő példákból láthatjuk, hogy egy válás után jöhet akár egy hirtelen boldogság, de végül ugyanazokat a köröket futjuk le.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top