nlc.hu
Sztárok

Balogh Edina élete a válás után

Balogh Edina a válás után: „Vannak olyan napok, amikor sírdogálok, kétségbeesem”

Két gyerekével költözött el otthonról a színésznő.

Amióta kiderült, hogy 11 év után válik a férjétől Balogh Edina, rengeteg nőtársa kér tőle tanácsot. Bár igyekszik segíteni, nem tagadja, válni nagyon nehéz. „Egy válás esetében egyszerűen nincs jó döntés. Valaki sérülni fog, valakinek fájni fog. Viszont ha meglépjük, abba bele kell állni. Én ezt tettem” – mondta a BEST magazinnak a 39 éves színésznő, aki nemcsak a férjét hagyta hátra, hanem az otthonát, a megszokott életét is.

Sokáig úgy tűnt, Balogh Edina boldog házasságban él a férjével - Forrás: TV2 / Mokka - videó

Sokáig úgy tűnt, Balogh Edina boldog házasságban él a férjével – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Senkit sem áltatok azzal, hogy két gyermekkel könnyű volt elköltözni… Még akkor sem volt az, ha ismerősökön keresztül viszonylag gyorsan találtunk egy szép kényelmes lakást. Ez a folyamat ijesztő” – vallotta be.

Elsődleges feladatának azt érzi, hogy a gyerekek minél kevesebbet érezzenek meg abból, hogy anya és apa már nincsenek együtt. „Vannak olyan napok, amikor egyedül érzem magam, és kicsit sírdogálok, és van olyan is, hogy kétségbeesem. De van egy mondat, amit ilyenkor mantrázom magamban, mégpedig, hogy bármire képes vagyok” – árulta el Balogh Edina, aki üzent is azoknak, akik hasonló cipőben járnak: „Minden válófélben lévő nőnek és férfinak erőt és kitartást kívánok, illetve nyitottságot ahhoz, hogy beengedje, megélje az újat!”

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Balogh Edina a válás után: „Vannak olyan napok, amikor sírdogálok, kétségbeesem”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top