nlc.hu
Sztárok

Újabb részletek Som-Balogh Edináék házasságáról

Som-Balogh Edináék már többször is válni akartak a 11 év alatt

Komoly mélypontjai voltak a házaspárnak.

Bár kívülről boldognak tűnt Som-Balogh Edina és Som Krisztián házassága, valójában a 11 év alatt komoly mélypontjaik voltak. Többször is szóba került közöttük a válás – értesült a Blikk.

Som-Balogh Edina,

Som-Balogh Edináék immár külön folytatják – Fotó: Instagram / @sombaloghedina

A bulvárlap információi szerint a kétgyermekes színésznő néhány éve már annyira komolyan gondolta, hogy különválik a férjétől, hogy lépéseket is tett ez ügyben: ügyvédnél járt, hogy megtudja, mi a hivatalos teendője, ha fel akarja bontani a házasságát. Állítólag többször is tárgyalt egy jogász ismerősével.

„Megkérdezte, mi a menete egy ilyen eljárásnak. (…) Még egy vagyonmegosztási tervezetet is készíttetett” – mesélte a házaspár egyik ismerőse.

Som-Balogh Edináék akkor végül mégsem indították el a válást, mivel az utolsó pillanatban úgy döntöttek, megpróbálják rendezni a házasságukat.

Most azonban tényleg kimondták, hogy vége, a színésznő már külön is költözött a gyerekekkel. „Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami első éveinket jellemezte. (…) Nem egy harmadik miatt mentünk szét, hanem különbözőségeink és terheink egyszerűen külön utakra vittek minket” – indokolta az egy hete bejelentett válást Som-Balogh Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top