nlc.hu
Sztárok

Som-Balogh Edina a gyászáról

Nehéz időszakon van túl Som-Balogh Edina, élete legborzalmasabb tragédiájából kellett felállnia a kétgyermekes színésznőnek

A család adott neki erőt.

Som-Balogh Edina az utóbbi időben inkább a művészet felé fordult: festővászonra cserélte a képernyőt. Képeinek témája mind beszédes és elgondolkodtató. “Nekem borongós a lelkem is néha. (…) A hétköznapokban mosolygósak vagyunk, (…) de belül zajlik egy világ mindenkiben, és én arról szeretek a legjobban festeni, ami legbelül zajlik” – mesélte a Tények Plusznak adott interjúban.

Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina és a férje, Krisztián – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A kétgyermekes színésznő nehéz időszakon van túl. Fel kellett állnia a mélypontról, amit édesanyja 3 évvel ezelőtti elvesztése okozott. A gyász feldolgozásában a családja segítette. Férje, Krisztián mindenben támogatta. 

Azok a képek, amik anyukám halála után készültek, egyfajta feldolgozása volt annak a veszteségnek, amit megéltem. Nem is volt tudatos egyébként, de így utólag visszanézve a képeimet, pontosan tudom, hogy én ezeket akkor festettem. De egyébként mindegyik képből nagyon sokat tanultam” – árulta el Som-Balogh Edina, aki tavaly megnyitotta az első kiállítását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top