nlc.hu
Sztárok

Som-Balogh Edina az édesanyjára emlékezik

Szívszorító sorokkal emlékezik elhunyt édesanyjára Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina még nincs túl édesanyja halálán.

Som-Balogh Edina mindene az édesanyja volt, aki április elején hunyt el. A színésznőnek a bezártságon kívül a gyásszal is meg kellett küzdenie, ráadásul az anyukája mellett volt végig, együtt küzdöttek a daganatos betegsége ellen. Sajnos legyőzte a kór, Som-Balogh Edina pedig még mindig nincs túl édesanyja elvesztésén. Tegnap ünnepelte volna a születésnapját, emiatt emlékezett meg róla a közösségi oldalán.

View this post on Instagram

Drága Mindenem! Anyukám! 🤍🕊️ Ma van a születésnapod… Ez egy gyönyörű nap volt mindig… Múlnak a hónapok, napok, percek nélküled, de minden pillanat borzalmasan fájdalmas és nehéz… Hihetetlen erőt ad, ahogyan neveltél minket, könnyedén,szeretetben,beszélgetve és nevetgélve. Még soha nem láttam senkit, aki ennyire tudott volna örülni minden apróságnak az életben, ahogyan TE. Rajongtam a könnyedségedért. Az életemnek két korszaka van, az a 35 év ami veled, a te szeretetedben, biztonságodban, sugárzó ragyogásodban telt és az azt követő korszak… Még mindig színtelen a világ, de a hatalmas erőd mindenen át elér hozzánk, és érezzük nap mint nap… Köszönök mindent!!! Bárcsak újra veled lehetnék! Hiányzol, szeretlek! #anyukámnak #mindenem #hianyzolmindenpillanatban #velemvagy #találkozunkmég #tudom #hiszem#erősvagyok #anyámlányavagyok!

A post shared by Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) on

,,Drága Mindenem! Anyukám! Ma van a születésnapod… Ez egy gyönyörű nap volt mindig… Múlnak a hónapok, napok, percek nélküled, de minden pillanat borzalmasan fájdalmas és nehéz… Hihetetlen erőt ad, ahogyan neveltél minket, könnyedén, szeretetben, beszélgetve és nevetgélve. Még soha nem láttam senkit, aki ennyire tudott volna örülni minden apróságnak az életben, ahogyan TE. Rajongtam a könnyedségedért. Az életemnek két korszaka van, az a 35 év ami veled, a te szeretetedben, biztonságodban, sugárzó ragyogásodban telt és az azt követő korszak… Még mindig színtelen a világ, de a hatalmas erőd mindenen át elér hozzánk, és érezzük nap mint nap… Köszönök mindent!!! Bárcsak újra veled lehetnék! Hiányzol, szeretlek!” – írja Som-Balogh Edina, aki a családján és a barátain kívül a követőitől is nagyon sok erőt kap, nap mint nap.

Ez is érdekelhet:

som-balogh edina

Som-Balogh Edina (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top