TV-sztárok

Gyászol Som-Balogh Edina: „Elmentél Édes Drága Mindenem”

Som-Balogh Edina a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt.

Som-Balogh Edina utóbbi heteit a bezártságon kívül édesanyja betegsége is megnehezítette. A színésznő anyukájával együtt küzdött a kór ellen, de sajnos nem tudták legyőzni. Az egykori Barátok közt-szereplő a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt, miszerint meghalt az anyja.

View this post on Instagram

😢🖤🖤🖤 Eljött… Elmentél Édes Drága Mindenem! Anyucika! Hosszú út volt… Fogtuk mindvégig egymás kezét… Nehéz volt… Fájdalmas és gyönyörű! A gyönyörű lelked… A legszebb szíved a világon… Mindig adott reményt… Aki ismer tudja min mentünk keresztül kéz a kézben… Aki meg nem, üzenem: örülj a mostnak, szeress, nyugodtan ölelj, mondd ki!… Igen!… Bátran!… Mert Soha nem jön vissza!…. A perc… Az az ITT… Jó volt minden perc veled Édesanya! Köszönöm a legnagyobb örökséget, amit ember örökölhet… A legtisztabb szeretet… Tudom mi a helyes… Tudom miért élek… 🦋🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🖤🖤🖤🖤🖤 #szeretlek #tudom #anya #szeretet #csoda #köszönet #mindigegyütt #istenveled #Sötétségvan #amindenem

A post shared by Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) on

„Eljött… Elmentél Édes Drága Mindenem! Anyucika! Hosszú út volt… Fogtuk mindvégig egymás kezét… Nehéz volt… Fájdalmas és gyönyörű!
A gyönyörű lelked… A legszebb szíved a világon… Mindig adott reményt… Aki ismer, tudja min mentünk keresztül kéz a kézben… Aki meg nem, üzenem: örülj a mostnak, szeress, nyugodtan ölelj, mondd ki!… Igen!… Bátran!… Mert Soha nem jön vissza!…. A perc… Az az ITT… Jó volt minden perc veled Édesanya! Köszönöm a legnagyobb örökséget, amit ember örökölhet… A legtisztább szeretet… Tudom, mi a helyes… Tudom, miért élek…” – írja az Instagram-oldalán Som-Balogh Edina.

Som-Balogh Edina és az édesanyja

Som-Balogh Edina és az édesanyja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top