nlc.hu
Sztárok

Balogh Edina magánélete

Balogh Edina megszólalt a válás után: „Nyugodt életszakaszban élek”

A Barátok közt egykori színésznője nehéz időszakot él meg.

Ahogy korábban mi is megírtuk, 11 év után válik a férjétől Balogh Edina. A 39 éves színésznő nemcsak a férjét hagyta hátra, hanem az otthonát, a megszokott életét is. A híresség most a Farm VIP piros csapatában versenyez, ennek kapcsán készített vele interjút a Blikk, a beszélgetés során pedig a válás is szóba került. 

„A forgatás idején életemben először szálltam ki a mókuskerékből. Egy ilyen lehetőség segít abban, hogy az ember kicsit kívülről rálásson az életére. Ennek köszönhetően nagyon pozitív élmény érheti, hogy úristen, de jó lesz végre hazamenni, vagy éppen az ellenkezője, rájön, hogy változtatnia kell” – mesélte Edina, akinek az élete teljesen megváltozott az elmúlt időszakban. A lapnak arról is beszélt, hogy van most. 

Balogh Edina

Balogh Edina (Fotó: Trenka Attila)

„Nyugodt életszakaszban élek. Rengeteg persze a teendőm, több munkát vállalok, mert gyakorlatilag egyedül vagyok a gyerekekkel, így az anyagi biztonság sem mellékes. De közben nagy változás nem történt, hiszen eddig is én intéztem a gyerekek ügyeit, ugyanúgy sportolok, és festeni is van időm.” 

Íme pár fotó Balogh Edina múltjából

Balogh Edina
Megnézem
Összes kép (6)

Som-Balogh Edina és férje, Krisztián 2012-ben házasodtak össze, azóta két gyerekük született, Noel és Lili. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top