nlc.hu
Sztárok

Szabó Simon és Balogh Edina

Szabó Simon reagált a pletykákra, miszerint összejöttek-e Balogh Edinával

Sejtelmes választ adott.

Hetek óta folynak a találgatások, hogy valóban kialakult-e valami Szabó Simon és Balogh Edina között a Farm VIP 4. évadának forgatása során. Egy neve elhallgatását kérő informátor állítja, a két színész hétről hétre közelebb került egymáshoz, amit szinte mindenki észrevett a környezetükben. 

Balogh Edina és Szabó Simon

Fotó: TV2

A Story magazin úgy döntött, nem kertelnek és megkérdezik a műsor győztesét, mik igazak a pletykákból. 

Nem fogom letagadni, hogy Edinával tényleg nagyon összebarátkoztunk. Sokáig össze voltunk zárva, és a Farmon megismertem az ő lényét, személyiségét. Kialakult köztünk egy nagyon szoros kapcsolat, de azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez pontosan mit jelent

– felelte sejtelmesen Simon, aki a lapnak azt is elárulta, nyáron elváltak feleségével. „Igazából már tavaly szeptemberben elköltöztem otthonról, júniusban pedig kimondták a válást. Én nem az a fajta ember vagyok, aki ezt nagy dobra veri, kiírja, és ha kell, ha nem, beszél róla. Főleg azért, mert egy nehéz időszak volt. Egy hosszú, rengeteg előzménnyel teli folyamat, de szerencsére nem mentem Dunának, és úgy érzem, mára jól vagyok.

Ennek fényében még csak nem is elképzelhetetlen, hogy Edina és Simon egymásra találtak, hiszen a Barátok közt egykori sztárja októberben jelentette be, hogy 11 év után ők is elválnak férjével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top