nlc.hu
Sztárok

Vajda Johnny Szabó Simon győzelméről

Vajda Johnny keményen beleállt Szabó Simonba a Farm VIP után: „Más játékos jobban megérdemelte volna győzelmet”

Nagyon kiakadt a színész első helyezésén.

Vajda Johnny nincs kibékülve a Farm VIP végeredményével. Minderről Lakatos Leventének podcastjában beszélt a testépítő-influenszer. 

Vajda Johnny és Szabó Simon

Vajda Johnny kiakadt Szabó Simon Farm VIP-s győzelmén – Fotók: Sajtószoba

Elmondása szerint Szabó Simon már a reality felétől haza akart menni, emiatt nem elégedett a verseny alakulásával. „Ez lehet, hülyén hangzik, de szerintem más játékos jobban megérdemelte volna győzelmet” – fakadt ki a beszélgetés során, amit a story.hu szemlézett

Johnny úgy véli, olyannak kellett volna nyerni, aki a feladatokba és a házimunkába sokkal többet adott bele. Példákat is említett a testépítő-influenszer. „Lacika, Laky Zsuzsi vagy Ripli Zsuzsi, vagy te” – mondta a Farm VIP-ben ugyancsak versenyző Lakatos Leventének.

A második helyen végző Laky Zsuzsi is megszólalt az eredményéről. Bevallotta, ő ezzel a játékkal csak nyert. „Olyan büszkén mentem haza, mintha én nyertem volna meg az egészet. Bebizonyítottam, hogy alkalmas vagyok egy csomó mindenre” – összegezte a játékát a podcastben.

Szabó Simon egyébként a kaland-realitys győzelmével 14 millió forintra tett szert. Elmondása szerint a nyeremény biztonsági tartalék lesz a családjának: nem fogja elherdálni a pénzt, mivel szabadúszó színészként szereti, ha van némi tartaléka, a szakmájában ugyanis megtapasztalta már, hogy bármikor jöhetnek ínségesebb idők. Amúgy a színészet mellett most is vannak egyéb projektjei, például egy régi barátjával közös filmgyártó cégbe kezdett, a Mátrában pedig egy vendégházat üzemeltet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top