nlc.hu
Sztárok

Szabó Simon a Farm VIP megnyeréséről

Szabó Simon a Farm VIP megnyeréséről: „Nem gondolta, hogy ez megtörténhet”

Azt is elárulta, mit tanult meg saját magáról a műsorban.

Szabó Simon nyerte meg a Farm VIP 4. évadát. Mint kiderült, korábban is hívták már őt a műsorba, de akkor még nemet mondott rá a derékfájdalmai miatt. Végül abból a szempontból igaza lett, hogy a fájdalmak olykor valóban akadályozták őt a feladatok végrehajtásában, de még ezzel együtt is sikerült elmenetelnie a műsorfolyam végéig, hogy aztán ő távozhasson győztesként.

Szabó Simon

Fotó: Trenka Attila

A finálé után elmondta, nem herdálja el a győzelemmel együtt járó pénzt. Szabadúszó színészként szereti, ha van némi tartaléka, mivel a szakmájában megtapasztalta már, hogy bármikor jöhetnek ínségesebb idők. Most a Mokka vendégeként mesélt arról, milyen érzések kavarognak benne a győzelemmel kapcsolatban. 

Én nem hittem benne, hogy nyerni fogok, eléggé kishitűen, önbizalom-hiányosan álltam az egész műsorhoz – kezdte a színész. – Úgy mentem be, hogy oké, tök jó lesz, nézzük, hogy meddig tudom csinálni.”

Simon hozzátette, ha őszinte akar lenni, akkor csupán egy-két hetet tűzött ki maga elé, amennyit bírni fog. Ezt követően arról is beszélt, mi az, amit ebből a játékból magával tudott vinni.

Az volt a legnagyobb tanulsága ennek a játéknak, hogy sokkal jobban kell hinnem magamban. Fel kell fognom azt, most már így 44 évesen, hogy nem azok a határaim, amiket én gondolok. Sokkal többre vagyok képes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top