nlc.hu
Sztárok

A Farm VIP elődöntősei

Eldőlt: ők jutottak a Farm VIP elődöntőjébe

Megvannak a kaland-reality Top3-as versenyzői.

A Farm VIP legutóbbi részében eldőlt, kik jutottak be az elődöntőbe. A még versenyben lévő 5 játékosnak farmgyűlést kellett tartaniuk, ahol szavazniuk kellett arról, kit szeretnének a TOP3-ban látni. Mindenki egy lányt és egy fiút jelölhetett meg, így alakult ki a biztos két továbbjutó, a másik három versenyzőnek pedig egy komoly párbajon kellett megvívnia egymással – írja a Blikk.

Farm VIP,

December 29-én véget ér a Farm VIP 4. évada – Fotó: Sajtószoba

Laky Zsuzsi és Vajda Johnny kapta a legtöbb jelet, ezzel bejutottak az elődöntőbe. Balogh Edina, Szabó Simon és Hadas Alfréd pedig egy brutális párbajban mérettették meg magukat: a feladatban az előttük lévő tálcát, a rajtuk lévő négy korsóval, két kötél segítségével a szalmabálák fölött kellett egyensúlyozniuk. Elsőként Hadas Alfréd esett ki, majd több, mint 80 perc után Balogh Edina feladta a játékot, ezzel pedig Szabó Simon jutott az elődöntőbe.

Balogh Edina és Hadas Alfréd megható szavakkal búcsúztak a Farm VIP versenyétől:

Mint a bulvárlap megjegyzi, Balogh Edina nem üres kézzel távozott: a múlt héten egymillió forintot nyert, amit a főnyereményből kapott meg, ezzel 14 millióra csökkentve a jutalmat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top