nlc.hu
Sztárok

A Farm VIP Top 5 játékosa

Egyszerre 3 játékos is kiesett a Farm VIP-ből, már csak öten küzdenek a fődíjért

Váratlan fordulat a reality-ben.

Felgyorsultak az események a Farm VIP-ben, a legutóbbi adásban egyszerre 3 játékosnak is távoznia kellett – írja a Ripost. Így már csak öten folytathatják a küzdelmet a 14 millió forintos fődíjért.

Demcsák Zsuzsa,

Váratlan bejelentést tett a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa – Fotó: Sajtószoba

Az utolsó termelési ciklus megkezdése egyben három versenyző játékának a végét jelentette. Az almakompót és az almalé elkészítéséhez az alapanyagot a versenyzőknek kellett összegyűjteniük. A gyümölcsszedésnek azonban komoly jelentősége volt: a legtöbb almát gyűjtő női és férfi játékos, valamint a harmadik helyezett nemtől függetlenül egyből a Top5-be juthatott, míg a többi versenyzőnek meg kellett küzdeni egymással a farmon maradásért.

A Top 5-be Vajda Johnny, Laky Zsuzsi és Hadas Alfréd került, így Sánta Laci, Szabó Simon, Lakatos Levente, Lissák Laura és Balogh Edina küzdött meg a maradék két helyért. A drámai küzdelemben végül Sánta Laci, Lakatos Levente és Lissák Laura maradt alul, számukra véget ért a reality.

Valamennyi kiesett úgy érzi, sokat kapott a műsortól.

Sánta Laci alig tudta megfogalmazni, mekkora öröm volt számára a Farm VIP. Elárulta, hogy a versenyben töltött hetek során többször is le tudta győzni saját magát. Mint mondja, hitet adott számára a műsor, amelyben a gyerekének akart bizonyítani: ha a kisfiának magabiztosságot tudott sugallni a műsornak köszönhetően, akkor már megérte számára az egész.

Lakatos Leventét arra tanította a Farm, hogy vannak még jó emberek. Bevallotta, ugyan fáj neki, hogy búcsúznia kellett, de számára így is teljes volt a kaland.

Lissák Laura elárulta, erősebbé tette a Farm. A műsorban hosszú utat járt be. Elmondása szerint “rengeteg mélységben és magasságban” is része volt az elmúlt hetek során.

A kaland-reality rekordhosszúságú 4. évada amúgy hamarosan befejeződik: az utolsó rész december 29-én (pénteken) 19:45-kor lesz látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top