nlc.hu
Sztárok

Sánta László véleménye

Sánta Lászlónak lakáshitelre is jól jött volna a Farm VIP főnyereménye

Nem sikerült bekerülnie a legjobb öt versenyző közé.

Ahogy korábban megírtuk, felgyorsultak az események a Farm VIP-ben: a legutóbbi adásban egyszerre 3 játékosnak is távoznia kellett, így már csak öten folytathatják a küzdelmet a 14 millió forintos fődíjért. Sánta László is távozott, aki nem titkolja, hogy csalódott, hiszen nagy tervei voltak a pénzzel.

„Nem titkoltam, óriási bizonyítási vágy volt bennem, ezzel kapcsolatban is nagyon sokat kaptam a farmtól. Elsősorban a fiamnak akartam megmutatni, hogy egy erős férfi vagyok, s hogy vele együtt a szüleim is büszkék lehessenek rám. Tizenöt másik ember mellett is ki tudok tűnni, fel tudnak rám figyelni azon értékek miatt, amiket képviselek. Időről időre tényleg bebizonyosodik, hogy sokkal többre képes az ember, mint amit kinéz magából. Egyébként is van bennem egy kishitűség, biztosan azért lettem színész, hogy folyton visszajelzéseket kaphassak. A viccet félretéve, ez egy olyan hely vagy buborék, ahol biztonságos keretek között tudod jelentősen bővíteni a határaidat. Emberként bemenni és annak is maradni… ez volt a célom. Amit valaki háta mögött vállaltam, azt a szemükbe is megmondtam” –nyilatkozta a Borsnak a színész, majd így folytatta.

Sánta László

Sánta László (Fotó: Trenka Attila)

„Sajnos, nem sikerült elérnem a célom, hogy a top ötbe kerüljek. Kíváncsi lettem volna, hogy egy szimpátiaszavazáson milyen eredményt érek el pusztán azzal, aki vagyok. Abban sincs semmi titok, hogy nekem is nagyon jól jött volna a főnyeremény. Lakáshitelem van, illetve a házon is van bőven mit csinálni. Sok-sok év múlva ezt az ingatlant úgy szeretném átadni a kisfiamnak, hogy tehermentes legyen” – árulta el a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top