nlc.hu
Sztárok

Balogh Edina volt férje újra szerelmes

Balogh Edina volt férje újra szerelmes, a Magyarország Szépe egykori döntősével alkot egy párt

A Facebookon vállalták fel kapcsolatukat.

Úgy tűnik, egy párt alkot Balogh Edina volt férje, Som Krisztián és Csonka Rebeka, a 2019-es Magyarország Szépe verseny egyik udvarhölgye, a Facebookon legalábbis az áll, hogy 2023. december hatodika óta kapcsolatban vannak

Ősszel derült ki, hogy a színésznő és a férje tizenegy év házasság után úgy döntött, inkább külön utakon folytatják tovább. 

Krisztiánnal soha nem passzoltunk egymáshoz, kiegészítettük ugyan egymást, de különbözőségünk mindig súrlódásokkal járt együtt, akadtak problémáink, de eddig ezeken mindig valahogy túlléptünk”

nyilatkozta Balogh Edina, aki azt is elárulta, akkor kezdtek el eltávolodni egymástól, amikor az édesanyjánál egy végzetes betegséget diagnosztizáltak, és leszögezte azt is, nem egy harmadik fél miatt határozták el, hogy elválnak. 

Som Krisztián

Fotó: Zsigmond László

Nemrég felreppent az a pletyka is, hogy Szabó Simon és Balogh Edina meglehetősen közel került egymáshoz a  Farm VIP forgatása alatt, és több lehet közöttük mint egy egyszerű barátság.

„Nem fogom letagadni, hogy Edinával tényleg nagyon összebarátkoztunk. Sokáig össze voltunk zárva, és a Farmon megismertem az ő lényét, személyiségét. Kialakult köztünk egy nagyon szoros kapcsolat, de azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez pontosan mit jelent”nyilatkozta Szabó Simon, aki nyáron vált el feleségétől. 

Csonka Rebeka a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án.

Csonka Rebeka a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A 48 éves Som Krisztián és nála fiatalabb szerelmének kapcsolatáról egyelőre nem sokat tudni. Csonka Rebeka négy évvel ezelőtti, szépségversenyzői adatlapja szerint hobbiként szívesen sportol, olvas és modellkedik, büszke arra, hogy mindennap törekszik arra, hogy “jobbá, alázatosabbá, emberszeretőbbé váljon”.

„Úgy gondolom, különleges érzékkel áldott meg az ég, ami az emberekhez való odafordulásomat illeti. És a hitem – ezt is egy áldomásnak, unikumnak tartom”vallott arról, miért érzi magát különlegesnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top