Sztárok

Négy lánytól elköszöntek a Magyarország Szépe táborban

Jövő hét vasárnap kiderül, ki lesz idén a Miss World Hungary, de már most javában zajlik a válogató. Négy lánytól pedig máris elköszöntek.

Egy kicsit beleshettünk a Magyarország Szépe verseny kulisszái mögé, egészen pontosan a siófoki felkészítő táborba, ahova húsz lány költözött be, hogy elnyerje a Miss World Hungary 2019 címet, és képviselje hazánkat majd a világversenyen. Fegyelmezetten készültek a döntősök a június 23-i élő adásra, ami – mint megtudtuk – nem csak abból áll, hogy szépen tudnak-e bikiniben vonulni., sokkal inkább az összhatást nézi a zsűri A táborban sok alversenyen kell bizonyítaniuk az indulóknak, hogy megállnák a helyüket a Miss World versenyen is decemberben, Thaiföldön. Bár a négycsillagos hotelben kényeztetik a versenyzőket,  a lányok minden perce be van osztva: reggel 7-kor edzéssel indul a nap, amit táncpróbák, mozgáspróbák és előadások, háziversenyek követnek.

GIF
A Magyarország Szépe verseny felkészítő táborában a lányokat sem a hőség, sem a korán kelés nem viselte meg

A tábor első két napján a hatalmas hőség sem szegte a lányok kedvét, akik azonnal mosolyogtak, ahogy kamerát láttak, és lezajlott a négy alverseny: a Miss Sport, a Miss Bikini, a Miss Talent és a Miss Beauty Face. Ezek győztesei automatikusan bekerülnek az élő adásba, így Márton Fanni, Nagypál Kriszta, Marton Viktória és Csonka Rebeka védettséget élvezve kerültek be a tévés döntőbe.

Alverseny győztesek balról jobbra: Marton Fanni Miss Sport, Csonka Rebeka Miss Beauty Face, Nagypál Kriszta Miss Bikini és Magosi Viktória Miss Talent (ő énekelt egyébként) (Fotó: Kunos Attila) 

A verseny Molnár Kinga, Schneider Réka, Simon Boglárka és Szabó Lilla számára sajnos véget ért, a zsűri döntése alapján ők csomagoltak, és már haza is utaztak a táborból. A döntős mezőny ezzel teljes. A lányok az élő adás napjáig készülnek, hogy a legjobb formában léphessenek színpadra. Lazításképp azért egy rövid időre megmártózhattak a Balatonban, hogy egy kicsit lehűtsék magukat. 

A Magyarország szépe 2019 felkészítő táborában már ott van a következő Miss World Hungary: 

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top