nlc.hu
Sztárok

Úgy tűnik, összejött Krausz Gábor és Mikes Anna

Úgy tűnik, Krausz Gábor és Mikes Anna nem titkolják tovább a kapcsolatukat – fotó

Közös fotóval tudatták.

Krausz Gábor mögött nehéz hónapok állnak. Tavaly augusztusban jelentette be, hogy Tóth Gabival 6 év után külön utakon folytatják. Nagyon hamar kiderült, az énekesnő összeszűrte a levet a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével, akivel pár héten belül fel is vállalták szerelmüket. Míg Gabi több ízben is beszélt a rossz házasságáról és új szerelméről, a séf úriemberhez méltóan nem reagált a rágalmakra, nem teregette ki a szennyest, csak végezte a dolgát, nem is olyan rosszul. Mikes Annával hétről hétre felgyújtották a színpadot a Dancing with the Stars című műsorban, ráadásul kívülről úgy tűnt, izzik körülöttük a levegő.

Krausz Gábor és Mikes Anna

Fotó: Trenka Attila

Miután megnyerték a műsort, már csak arra volt mindenki kíváncsi, lesz-e ebből több mint munkakapcsolat. A séf finoman fogalmazva annyit mondott, nem válnak el az útjaik. Egy alkalommal már láthattuk őket együtt, amikor a DWTS csapata karácsonyi vacsorát tartott, és ugyan Marics Peti videóiból úgy tűnt, egyre közelebb kerülnek egymáshoz Gáborék, egészen idáig csak találgathattunk. 

Most viszont a séf végre megtörte a csendet és 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy közös fotót Annával. Látható, hogy Gábor és Anna ragyog egymás társaságában. A séf egy piros szívecske kíséretében ennyit fűzött a fotóhoz:

Volt két idegen, aki hirtelen…

Krausz Gábor Instagram-története

Krausz Gábor Instagram-története

Az idézet A szépség és a szörnyeteg, az Ősi nóta című számból van. Anna és Gábor a Dancing with the Stars egyik adásában megható romantikus táncot lejtett erre a zenére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top