nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi ismét kitálalt

Tóth Gabi ismét megmondta a magáét: „Maradjunk annyiban, hogy mindenki így boldogabb”

Mint mondja, érzelmi hazugságban nevelték lányukat.

Hónapok óta minden Tóth Gabiról, a válásáról Krausz Gáborral és új szerelméről szól. Az énekesnő a válás bejelentése után nem sokkal a Sztárban Sztár leszek! színpadán vállalta fel új párját, Papp Máté Bencét és azóta folyamatosan érkeznek a szerelmes fotók a gerlepártól.

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

A népharag már akkor az énekesnőre zúdult, amikor elmondta, valójában sosem volt tökéletes a házassága a séffel, csak azt mutatta a nyilvánosság felé. A séf hallgatott akkor is, ahogy előtte és utána is tette. De az énekesnő nem bírja ki, hogy ne ossza meg folyamatosan az érzelmeit és a véleményét, a most már tudjuk, borzasztó házasságáról. 

A minap Papp Máté Bencével egy újabb romantikus fotót osztottak meg, amin jól látható, ez még nyáron készült – hiába, a válásukat csak augusztus elején jelentették be. 

A kommentszekcióban persze kapott a páros hideget-meleget, úgyhogy Gabi ismét leírta, mennyire nem működött a dolog Gáborral. „Senki sem tudja, mégis mindenki jobban tudja, hogy mi volt, mit kellett volna és mit nem… Maradjunk annyiban, hogy mindenki így boldogabb, és ami a legfontosabb, Hannikának is így a legjobb, hisz végre boldogok a szülei! Sokan azért acsarkodnak, mert nem mernek lépni és benne maradnak egy rossz házasságban csak azért, mert azt hiszik, az lesz a legjobb a gyerekeknek… Ja, meg mit szól majd a család, meg a falu népe, ha kilépek a házasságból… Megsúgom, ez a legnagyobb baromság! Érzelmi hazugságban nevelni a gyermekeket, miközben nem hülyék és pontosan tudják, hogy semmi sem jó anya és apa között… így lesznek traumatizált gyerekekből felnőttek igazán… Sok embernek só lett szórva a sebébe, mert a bátor emberek fájdalmat okoznak azoknak, akik nem mernek…” – magyarázta a magáét az énekesnő.

Mi pedig továbbra is azt várjuk, végre Krausz Gábor is álljon ki és mondja el az ő oldalát, hiszen egy házasság két emberen múlik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top