nlc.hu
TV-sztárok

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter gyermeke

Megszületett Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter kisfia

A büszke szülők már képeket is közzétettek, melyeken a kis család látható.

Ahogy mi is megírtuk, kisfiút várt a szíve alatt Puskás-Dallos Bogi. A pár már nagyon várta a kisbaba érkezését, akiről a két előadó most a közösségi oldalán számolt be. A családról készült fotókért kattints ide

Puskás-Dallos Péter

A Puskás-Dallos házaspár (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„Szia, világ! Puskás-Dallos Ábel 2023.09.07. Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád, Ábel. Köszönjük szépen azt a rengeteg szeretetteljes jókívánságot, kedvességet, amit kaptunk a családunktól, barátainktól, tőletek az elmúlt 9 hónapban” – írta a fotók mellé Puskás-Dallos Péter.

„Jelenleg egy biztos tervünk van, ami a várandósságot illeti: babára vonatkozó reklámtevékenységet nem vállalunk. Valahogy ebben is szeretnénk megtalálni azt az arany középutat, hogy ne is titkoljuk, de ne is mutogassuk úton-útfélen a gyerekünket” mesélte korábban Puskás-Dallos Bogi azzal kapcsolatban, hogy hányszor láthatjuk majd a gyermeküket. Ugyanebben az interjúban Peti elmondta, hogy időre volt szükségük, hogy megérjenek a gyermekvállalásra. 

„Nem félek a változástól. Szerencsére az életünk ideálisan alakul, de szerintem az nagyon fontos, hogy ha gyereket vállal az ember, biztos legyen benne, hogy a baba jó helyre érkezik. Hogy a nehézségek ne azt eredményezzék, hogy tönkremegy a kapcsolat. Sajnos nagyon sok helyen látom a környezetemben, hogy jönnek a megpróbáltatások, és a párok szétmennek. Bogival kétszer is voltunk ideiglenes állatbefogadók, szerettük, imádtuk a két kiskutyát, akik nálunk voltak, sírtunk, amikor odaadtuk őket, de tudtuk, hogy még nem tartunk ott, ahol tartani szeretnénk ahhoz, hogy kutyát vállaljunk. Ugyanígy voltunk a gyerekkel is. Nekünk a Covid nagyon sok időt elvett a kapcsolatunkból, szerettünk volna még a szülővé válás előtt kicsit kettesben is időt tölteni, bulizni, dolgozni, és eljutni oda, hogy a családalapításra már ne úgy tekintsünk, mint áldozathozatalra. A családunk minden döntésünkben támogatott és támogat minket, nagyon jó mintát kaptunk a szüleinktől. Ezt szeretnénk majd továbbadni.”

A szerelmesek 2019 óta alkotnak egy párt, és 2021 februárjában jegyezték el egymást. 2021. augusztus 27-én mondták ki a boldogító igent. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top