nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Bogi először látható várandósan címlapon

Puskás-Dallos Petinek és feleségének kisfia lesz, akit nem szeretnének mutogatni

Esküvőjük után alig 2 évvel bővül a család.

Ahogy korábban megírtuk, Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi hamarosan szülők lesznek. „A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk, kisbabánk” – így osztotta meg követőivel a hatalmas bejelentést a sztárpár, akik most újabb információt árultak el a piciről: kisfiú lesz. A babavárásról a Nők Lapja hasábjain nyilatkoztak.

„Szerepelek a Macskákban, és van az eladásban egy pillanat, amikor kiemelnek egy kismacskát egy kalapból, aki mindig valamelyik társulati tag gyereke. Amióta tudom, hogy gyerekünk lesz, megkönnyezem ezt a jelenetet. Alig várom, hogy a mi kisfiunkat is kihúzzák a kalapból” – mondta Puskás Peti.

„Jelenleg egy biztos tervünk van, ami a várandósságot illeti: babára vonatkozó reklámtevékenységet nem vállalunk. Valahogy ebben is szeretnénk megtalálni azt az arany középutat, hogy ne is titkoljuk, de ne is mutogassuk úton-útfélen a gyerekünket” – tette hozzá Dallos Bogi.

Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos (Bogi Fotó: Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top