nlc.hu
TV-sztárok

Puskás-Dallos Petiék az Életünk történetében

Így néz ki 25 és 50 évvel idősebben Puskás-Dallos Peti és párja, Bogi – csak úgy folytak a könnyek a stúdióban

Puskás-Dallos Peti és párja, Puskás-Dallos Bogi érzelmes időutazást tettek a jövőbe Friderikusz Sándor műsorában.

Az Életünk története 3. évadának első adásában Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti utazott a jövőbe. A műsorban először 25, majd 50 évet öregedtek.

Puskás Peti - Dallos Bogi

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi 2 éve alkotnak egy párt – Fotó: Sajtóklub

Az X-Faktor mentora elsőként 62 évesen, míg felesége 49 évesen tért vissza Friderikusz Sándor nappalijába. „Ez elképesztő élmény!” – hüledezett Puskás-Dallos Peti, aki alig talált szavakat szerelme láttán. Amikor pedig saját magát pillantotta meg a tükörben, nem bírta visszafojtani a nevetését. „Furcsa szembenéznem magammal” – kommentálta a látványt.

Puskás Petiék

Puskás Petiék 25 év múlva – Fotó: Sajtóklub

Ezt követően a 36 éves énekes és párja 50 évet utazott előre az időben, így 87 és 74 évesen találkoztak újra egymással. Az X-Faktor mentora nehezen találta a szavakat, amikor megpillantotta 50 évvel idősebb feleségét.

Puskás Petiék

Puskás Petiék itt újabb 25 évet öregedtek – Fotó: Sajtóklub

Friderikusz Sándor hatalmas meglepetéssel készült a szerelmespárnak, ugyanis Bogi és Peti anyukája is megjelent a stúdióban. Csak úgy folytak a könnyek a nem mindennapi találkozástól. Puskás Peti édesanyja zokogva pillantotta meg a 87 éves fiát.

 

Olvass még az Életünk története korábbi szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top