nlc.hu
Sztárok

Az Életünk története új évadának szereplői

A Puskás-Dallos házaspár és Szinetár Dóráék is szerepelnek az Életünk története következő évadában

Október 9-től új időpontban, szombat esténként indul rendhagyó jövőutazásra Friderikusz Sándor.

Az Életünk története harmadik évadában újabb sztárpárok vállalkoznak ara, hogy szembesüljenek azzal: mi vár rájuk 20, vagy akár 40 év múlva. Az október 9-től szombat esténként látható műsor új évadában ezúttal is hat ismert házaspár, testvérpár, illetve a műsor története során először anya és fia is vállalta, hogy Friderikusz Sándor vezetésével rendhagyó kirándulást tesz a jövőben.   

„Mi történik egy emberrel akkor, amikor csak a test öregszik, az elme nem – többek között erről is szól az »Életünk története«. Ebben a műsorban ugyanis minden alkalommal két embernek adódik lehetősége szembenézni az idő kíméletlen elmúlásával a saját és a másik arcán is. Ezen hatás minél élethűbb megjelenítésében természetesen most is profi maszkmesterek, sminkesek és fodrászok dolgoznak – így lesz ez az időutazás valódi és már-már hátborzongatóan átélhető” – mondta Friderikusz Sándor, az Életünk története műsorvezetője.

friderikusz életünk története

Hamarosan folytatódik az Életünk története (Fotó: RTL)

Az új évadban vendég lesz Puskás-Dallos Péter énekes, színész, a The Biebers frontembere és felesége, Puskás-Dallos Boglárka énekesnő, Gryllus Dorka színésznő és férje, Simon Kornél színész, valamint Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színésznő és fia, Lőcsei Márton. Elfogadta Friderikusz Sándor felkérését Karafiáth Orsolya író, költő, fordító, publicista, énekesnő és húga, Karafiáth Metta. Jövőutazásra indul Horváth Tamás énekes-dalszerző és felesége, Péterfi Andrea, valamint Vastag Csaba, az X-Faktor első, 2010-es szériájának győztese és öccse, Vastag Tamás is.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. „Miközben nézzük a jól ismert embereket 40-50 évet öregedni egyetlen óra alatt, mindnyájan számot vetünk, megrendülünk, megtorpanunk. Értékeljük, vagy átértékeljük a saját életünket is. Egészen biztos, hogy nem hiába” – fogalmazott Máté Krisztina.

Még több cikk az Életünk történetéből: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top