nlc.hu
Sztárok

Cseh Laci a gyerekvállalásról

Cseh Laci és felesége, Diana a gyerekvállalásról: „Az esküvő óta próbálkozunk”

Az Életünk története következő adásából már láthattunk egy kis részletet, ahol Cseh Laci és felesége mesélnek a kapcsolatukról.

Minden rész tartogat meglepetéseket, az egész napos forgatások alatt Friderikusz Sándornak van alkalma az olykor kényes témákba is belemenni. Az Életünk történetének következő adásában Cseh László és felesége, Cseh Diána mesélnek a magánéletükről és a párkapcsolatukról, az előzetesből pedig az is kiderül, mennyire szeretne a pár gyereket. 

Cseh Laci és Csah Dia az Életünk történetében meséltek a magánéletükről (Fotó: Sajtóklub)

Cseh Laci és Csah Dia az Életünk történetében meséltek a magánéletükről (Fotó: Sajtóklub)

„Az esküvő óta próbálkozunk” – hangzott Diána válasza, amikor a műsorvezető feltette a kérdést, mikor határozták el magukat a gyerekvállalásra. 

Diána és a sportoló tizenhárom éve vannak együtt, és 2015 augusztusában házasodtak össze. Bár fiatalon találkoztak, Cseh Laci az első pillanattól tudta, hogy megtalálta élete szerelmét. 

„Számomra Dia a tökéletes nő. Nem csak hihetetlenül szép és intelligens, de rendkívül megértő is. Vele képzelem el a jövőmet. A házassággal azonban várunk, túl fiatalok vagyunk még, semmit sem szeretnénk elkapkodni” – vallotta be a sztár a kapcsolatuk kezdetén a Story magazinnak és most, több mint egy évtizeddel később Friderikusz Sándornak is ugyanilyen szerelmesen mesél a párjáról. A felvétel jövő hétfőn kerül adásba. 

Párok, akiknél a gyerekáldás nem jött könnyen: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top