Sztárok

„Egyáltalán nem érdekel, hogy meghízom” – először nyilatkozott a babavárásról Debreczeni Zita

Debreczeni Zita még mindig nehezen hiszi el, hogy várandós.

Debreczeni Zita februárban jelentette be, hogy babát vár, eddig azonban nem nyilatkozott a terhességéről. A 39 éves, boldog kismama a Fókuszban mesélt először az állapotáról.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Még mindig hihetetlen egy kicsit. Próbálom fejben összetenni, hogy milyen ruhát vegyek már esetleg neki, milyen legyen a szobája, a fala. Ezek még mindig olyan hihetetlen dolgok” – árulta el Debreczeni Zita, aki egyelőre még nem képes beszélni az elmúlt évek nehézségeiről, s arról, hogy férjével mennyi erőfeszítésükbe került, hogy a babájuk megfoganhasson. Mint mondja, ehhez még egy kis időre van szüksége. „Még mindig nagyon óvatosan kezelem az egész helyzetet” – vallotta be a kismama, akit jelenleg csak az érdekel, hogy születendő kisfia egészséges legyen, s ennek érdekében mindent megtesz. Párja pedig a tenyerén hordozza.

Kíváncsi vagyok az arcára, a kezére, a lábára, a bőrére, a szemére. Mindenére kíváncsi vagyok. Egyáltalán nem érdekel, hogy meghízom, nem hízom, milyen lesz a bőröm” – mondta el a Barátok köztben szerepet vállaló fotós.

Olvass még Debreczeni Zitáékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top