Sztárok

Rafinált ruhát választott a várandós Debreczeni Zita – a friss fotókon látszik, hogy Giannival úsznak a boldogságban

Az Év Étterme Díjátadó Gálára kéz a kézben érkezett Debreczeni Zita és Gianni Annoni, akiknek ez volt az első nyilvános eseménye, amióta bejelentették: gyereket várnak.

2020 Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálára rengetegen érkeztek, de az biztos, hogy Debreczeni Zitára és Gianni Annonira sokan kíváncsiak voltak. A pár február 16-án, egy Instagram posztban osztotta meg az örömhírt, hogy a modell várandós, azóta pedig ez az első nyilvános esemény, ahol a kismama megjelent. 

Debreczeni Zita rafinált ruhát választott, ami elrejtette a gömbölyödő pocakját: 

Debreczeni Zita a 2020 Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán (Fotó: dfp) 

Gianni és Zita már a bejelentéskor rövidre zárták a történetet, mondván, nem kívánnak nyilatkozni a témában, és a gálán is kitértek a babavárással kapcsolatos kérdések elől. A 39 éves modell és a 48 éves férje ezzel együtt is mindenkinek megköszönték a gratulációkat, és a fotófal előtt is szívesen álltak meg. 

2020 Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán Gianni Annoni és Debreczeni Zita végig jókedvűen beszélgetett (Fotó: dfp)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top