Sztárok

Költözéstől a hízásig: 7 dolog, amit nem gondoltál volna Debreczeni Zitáról

A glammodellből lett fotós mindig meg tudja lepni a rajongóit, Debreczeni Zitát talán éppen ezért kedvelik ennyien.

Debreczeni Zitának az idei éve is mozgalmas volt, csak kapkodtuk a fejünket, hogy mikor merre jár férjével, a 10 évvel idősebb étteremtulajdonossal, Gianni Annonival, és mi minden történik a 38 éves sztárfotóssal.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

2019-ben többek között megtudtuk Debreczeni Zitáról, hogy:

1. Fél kézzel is tud fotózni 

2. Kutyái kitúrják férjét az ágyból. A 14 éves – elveszett, de aztán szerencsésen előkerült – pulija, Pamacs két nyelven is „beszél”: olaszul és magyarul is ért. 

3. A modell–fotós 9 kilót hízott, mióta férjnél van, ugyanis imád enni a párjával. Debreczeni Zita bevallotta, hogy már nem érdeklik úgy a külsőségek, ahogy korábban, hedonistaként éli az életét, szeret jókat enni, inni

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cozze al Pomodoro... 👌🏼🇮🇹🍅 @gianniannoni 😍

ℤ𝕚𝕥𝕒 𝔸𝕟𝕟𝕠𝕟𝕚 (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Perfetto... 👌🏼🇮🇹❤️

ℤ𝕚𝕥𝕒 𝔸𝕟𝕟𝕠𝕟𝕚 (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

4. Kutyáik miatt lecserélte férjével a belvárosi lakásukat egy, a főváros határához közeli kertes házra.

5. Kertészkedésbe kezdett, s többek között gigapadlizsánok teremnek a kertjében, amelyekre nagyon büszke. „Imádok kertészkedni és eddig mindig az erkélyen, kis kaspókban ültettem el a növényeimet! (…) De mára saját kis kerttel büszkélkedhetek! Nagyon régóta szerettem volna egy saját kertet fűszernövényekkel, zöldségekkel, gyümölccsel és természetesen virágokkal” – árulta el közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az idei utolsó termés... 🌶️🌶️🌶️ #énkiskertem

ℤ𝕚𝕥𝕒 𝔸𝕟𝕟𝕠𝕟𝕚 (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

6. Bámulatos képeiből kiállítás is nyílt az egyik budapesti plázában. Különleges fotósorozatát az ember, a technológia és a természet jegyében alkotta meg.

7. Régi álma válhatott valóra azzal, hogy júniusban élőben láthatta Jennifer Lopezt, a fotós–modell ugyanis eljutott J.Lo kaliforniai koncertjére, ahol csak pár méterre volt az énekesnőtől. Férje, Gianni lepte meg a jegyekkel, aki szintén ott volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top